Sådan Fjernes Tegn I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Tegn I Word
Sådan Fjernes Tegn I Word

Video: Sådan Fjernes Tegn I Word

Video: Sådan Fjernes Tegn I Word
Video: Indholdsfortegnelse i Word - Sådan gør du - Se i HD 2024, Kan
Anonim

En teksteditors funktionalitet bestemmes af evnen til at formatere hele teksten fuldt ud uden at bruge andre applikationer - at indsætte grafiske objekter, tabeller, links, symboler. Et Microsoft Office Word-dokument kan indeholde tegn og tegn, der kan udskrives og ikke kan udskrives. Du kan indsætte og fjerne dem på forskellige måder.

Sådan fjernes tegn i Word
Sådan fjernes tegn i Word

Instruktioner

Trin 1

Symboler indsættes i et Microsoft Office Word-dokument på forskellige måder. Nogle tegn ($, &, # og så videre) kan indtastes fra tastaturet. For at indsætte andre tegn, der ikke findes på tastaturet, skal du bruge editorens funktioner. Gå til fanen "Indsæt" i afsnittet "Symboler", klik på knappen "Ω" mærket "Symbol" øverst til højre på skærmen. Klik på elementet "Andre symboler" i rullemenuen. Vælg derefter det ønskede symbol i det vindue, der åbnes, og klik på knappen "Indsæt". Luk vinduet.

Trin 2

Du kan også fjerne tegn på forskellige måder. Hvis du har brug for at fjerne et tegn (eller et indtastet tegn) foran markøren fra dokumentet, skal du trykke på BackSpase-tasten (den lange piletast øverst til højre i hovedtastaturområdet). Hvis du vil slette tegnet efter markøren, skal du trykke på Delete-tasten (højre side af tastaturet).

Trin 3

I tilfælde af at du har brug for at fjerne en del af teksten, skal du vælge det ønskede fragment ved at holde venstre museknap nede eller bruge Ctrl, Shift og piletasterne. Tryk på Delete eller BackSpase-tasten. Hvis du skal indtaste anden tekst i stedet for den sletbare, kan du straks begynde at skrive den - det valgte fragment slettes automatisk, når du indtaster det første tegn. For at slette tegn placeret i forskellige dele af teksten skal du markere dem med musen, mens du holder Ctrl-tasten nede og derefter slette dem på den sædvanlige måde.

Trin 4

I Microsoft Office Word-dokument er der en mulighed for at skjule og vise skjulte formateringstegn. Afsnitstegn i tekst vises som “” og mellemrum vises som “•” tegn. De er kun synlige i den elektroniske version af dokumentet, men de udskrives ikke. Gå til fanen Hjem for at fjerne skjult formatering og afsnitstegn. I afsnittet "Afsnit" skal du klikke på knappen "¶".

Anbefalede: