Sådan ændres Standardsproget

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Standardsproget
Sådan ændres Standardsproget

Video: Sådan ændres Standardsproget

Video: Sådan ændres Standardsproget
Video: Danske Wordpress Tutorials / Guides #17 - Sådan ændre du tekststyling i dit WordPress tema 2024, Kan
Anonim

I Windows-operativsystemer kan en pc-bruger indtaste tekst eller redigere tekstfiler på forskellige sprog i verden. Mulige inputsprog er inkluderet i Windows 7-operativsystemet, men skal føjes til listen over brugte sprog inden brug. Det primære sprog, der bruges på computeren, skal markeres som standardindgangssproget.

Sådan ændres standardsproget
Sådan ændres standardsproget

Instruktioner

Trin 1

Åbn menuen "Start", og i listen over biblioteker til højre skal du klikke på "Kontrolpanel" -linjen med venstre museknap en gang. Vinduet til grundlæggende indstillinger for parametrene på pc'en og dens komponenter åbnes. Kontrolpanel kan også åbnes ved at skrive "panel" i søgefeltet i Start-menuen og vælge "Kontrolpanel" der.

Trin 2

På listen over det vindue, der åbnes, skal du vælge linjen "Regionale og sproglige standarder" ved at klikke på den med venstre museknap en gang. En dialogboks åbnes med grundlæggende indstillinger for sprog, regionale og individuelle skærmindstillinger for individuelle elementer i operativsystemet.

Trin 3

Du kan også åbne dialogboksen Indstillinger for regionalt sprog og inputsprog ved at starte menuen Start og skrive sprog i tekstfeltet Find programmer og filer. På linjen, der åbnes, skal du vælge linjen "Regionale og sproglige indstillinger".

Trin 4

Aktivér fanen Tastaturer og sprog. Det viser indstillingerne for det anvendte tastatur og inputsprogene.

Trin 5

I afsnittet "Tastaturer og andre inputsprog" skal du klikke på knappen "Skift tastatur". Vinduet Sprog og teksttjenester åbnes og viser indstillinger for tastaturindstillinger, inputsprog og mere.

Trin 6

I det vindue, der vises, skal du aktivere fanen "Generelt" og åbne listen over tilgængelige sprog i blokken "Standardindgangssprog". Fra denne liste skal du vælge det inputsprog, du vil bruge som standard, dvs. uden først at skifte tastaturlayout.

Trin 7

Klik på knapperne Anvend og OK i rækkefølge, og luk dialogboksen Indstillinger for sprog og tastatur. Derefter bliver det valgte inputsprog standard for den startede konto.

Anbefalede: