Sådan Ryddes Køen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ryddes Køen
Sådan Ryddes Køen

Video: Sådan Ryddes Køen

Video: Sådan Ryddes Køen
Video: Sådan rydder du op, når en sparepære går i stykker 2024, Kan
Anonim

Med standardindstillingerne for Windows-operativsystemet vises printerstatusvinduet ved siden af uret i systembakken, så snart dokumenter er sendt til udskrivning. Der er dog situationer, hvor du skal annullere udskrivning af dokumenter, der venter på deres tur. I dette tilfælde har Windows en tilgængelighedsfunktion.

Sådan ryddes køen
Sådan ryddes køen

Instruktioner

Trin 1

Hvis du presserende har brug for at rydde udskriftskøen, skal du dobbeltklikke på printerikonet. Du vil se et vindue med udskrivningsstatus, der åbnes, og der vises en liste over alle dokumenter, der sendes til denne printer. Gå til menuen "Filer", og vælg kommandoen "Ryd udskriftskø". I dette tilfælde fjernes alle dokumenter, der endnu ikke er udskrevet, og som kun afventer, fra køen. Samtidig udskriver printeren det aktuelle job og stopper.

Trin 2

Den tilsvarende kommando i menuen "File" kan også stoppe udskrivningen af alle dokumenter i køen midlertidigt. Dette kan være nyttigt, når du har brug for noget tid til at finde det eneste dokument på listen over opgaver, som du vil annullere udskrivning. Du behøver dog ikke at rydde udskriftskøen fuldstændigt.

Trin 3

I det samme vindue med opgaver til udskrivning kan du pause eller annullere udskrivning af et bestemt dokument fra listen. For at gøre dette skal du højreklikke på det og vælge den relevante kommando i rullelisten. Kommandoen om at annullere eller sætte udskrivningen på pause anvendes kun på det valgte dokument. Resten af opgaverne på listen udføres fortsat. Hvis standardkommandoerne ikke hjalp med at rydde udskriftskøen, skal du bruge følgende systemfunktioner. Gå til "Kontrolpanel" i indstillingen "Administrative værktøjer". Vælg "Services" og start det. Du vil se en liste over alle kørende tjenester. Rul ned på listen, og find "Print Manager". Klik på den med højre museknap, vælg kommandoen "Genstart" i rullemenuen.

Anbefalede: