Sådan Lyses Baggrunden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lyses Baggrunden
Sådan Lyses Baggrunden

Video: Sådan Lyses Baggrunden

Video: Sådan Lyses Baggrunden
Video: Hvordan du farver dit hår i SUPER Blond skridt for skridt! 2024, April
Anonim

Fotos taget i svagt lys med forgrundsmotiver i automatisk flash har en mørk baggrund. Denne fejl kan rettes ved hjælp af farvekorrektionsværktøjerne i Photoshop.

Sådan lyses baggrunden
Sådan lyses baggrunden

Nødvendig

  • - Photoshop-program;
  • - billede.

Instruktioner

Trin 1

Indlæs et billede, hvis baggrund skal lyses ind i Photoshop. Brug indstillingen Niveauer i gruppen Ny justeringslag i menuen Lag, og tilføj et justeringslag over billedet. Når RGB-elementet er valgt på kanallisten, skal du trække den grå skyder under histogrammet til venstre. Bliv styret af tilstanden af de mørke fragmenter i baggrunden under tilpasningsprocessen. Når du har oplyst de mørke områder, skal du klikke på OK-knappen.

Trin 2

Som et resultat af korrektionen blev ikke kun baggrunden lyset, men også de objekter, der var godt oplyst uden Photoshop. For at reducere lysstyrken skal du bruge masker og uigennemsigtighed til at justere den grad, hvor justeringslaget påføres på højlys, mellemtoner og skygger.

Trin 3

For at justere det separat skal du oprette tre kopier af justeringslaget. Dette kan gøres ved at duplikere det to gange med tastaturgenvejen Ctrl + J. Sluk for synligheden af alle filterlag.

Trin 4

Brug indstillingen Farveområde i menuen Vælg for at vælge skyggeområdet i det originale billede. For at gøre dette skal du vælge Shadows-elementet på listen Select. Tænd det nederste justeringslag, og udfyld dets maske i markeringen med sort ved hjælp af Paint Bucket Tool. Korrektionen anvendes nu på hele billedet undtagen de mørke områder.

Trin 5

Inverter masken med indstillingen Inverter i gruppen Justeringer i billedmenuen. Et justeringslag, der behandles på denne måde, påvirker kun skyggeområdet på billedet. Dobbeltklik på navnet på laget, og omdøb det til "skygge". Dette hjælper dig med at undgå forvirring, når du foretager endelige justeringer af gennemsigtigheden af lagene.

Trin 6

Sluk for synligheden af skyggejusteringslaget, gå tilbage til baggrundsbilledet, og vælg mellemtonerne med farveområdet. For at gøre dette skal du vælge mellemtonepunktet fra listen Vælg. Tænd synligheden af det næste justeringslag igen og rediger dets maske, så det kun påvirker de valgte dele af billedet.

Trin 7

Skift masken på det sidste resterende lag for at gøre højdepunkterne lysere på billedet. Juster parameteren Opacitet for hver kopi af filterlaget og juster justeringen af de enkelte områder af billedet. For at undgå at gøre det belyste objekt for lyst skal du indstille lagets opacitet, der påvirker højdepunkterne, til minimumsværdien.

Trin 8

Gem det lysede billede med indstillingen Gem som i menuen Filer.

Anbefalede: