Sådan Finder Du Den Rigtige Mappe I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Den Rigtige Mappe I
Sådan Finder Du Den Rigtige Mappe I

Video: Sådan Finder Du Den Rigtige Mappe I

Video: Sådan Finder Du Den Rigtige Mappe I
Video: НАСТОЯЩАЯ ВЕДЬМА ЛЮДОЕД! Нашли ДЕРЕВНЮ ВЕДЬМ! Побег! 2024, April
Anonim

Behovet for at finde en mappe opstår ikke kun, når filer ikke er ordnet og gemmes af brugeren på forskellige lokale drev uden forskel. Mapper kan gå tabt, selv når filer på din computer er organiseret. Der er forskellige måder at finde de mapper, du har brug for.

Sådan finder du den rigtige mappe
Sådan finder du den rigtige mappe

Instruktioner

Trin 1

Hvis alle mapper på din computer er sorteret i bestemte kategorier (for eksempel "Dokumenter", "Spil", "Grafik", "Musik" og så videre), er det ikke så svært at finde den ønskede mappe, det er nok at kalde på logikken for at få hjælp. Men selv med streng organisering af filer er brugeren ikke immun over for fejl.

Trin 2

Hvis du husker på hvilket af de lokale drev, du har gemt den mappe, du har brug for, skal du åbne dette drev gennem "Desktop" -punktet "Denne computer". Klik på knappen Søg på værktøjslinjen. Hvis du ikke kan se denne knap, skal du tilpasse dens skærm. For at gøre dette skal du højreklikke på menulinjen og indstille en markør i rullemenuen overfor punktet "Almindelige knapper".

Trin 3

Den venstre del af vinduet ændrer sit udseende, nu i stedet for information og typiske opgaver vil der være et søgevindue. Indtast navnet på den ønskede mappe i feltet "Del af filnavnet eller hele filnavnet". Klik på knappen "Flere indstillinger" og indstil en markør i feltet overfor "Søg i skjulte filer og mapper" -elementet (hvis din mappe er "usynlig"). Marker også afkrydsningsfeltet "Vis undermapper". Klik på knappen "Find", og vent, indtil der oprettes en liste over matches af din anmodning.

Trin 4

Hvis du ikke kan huske, hvilket bibliotek mappen ligger i, skal du klikke på knappen med pilen i gruppen "Søg i" og vælge alle diske på din computer fra rullelisten. I dette tilfælde kan du også ringe til søgefeltet gennem menuen "Start". Når du har angivet, hvor den nøjagtige mappe skal søges, skal du klikke på knappen "Find".

Trin 5

I tilfælde, hvor du ikke kan huske mappenavnet, skal du angive andre søgeparametre. Søg f.eks. Efter en mappe efter den dato, den sidst blev ændret, eller efter dens størrelse. For at konfigurere disse filtre skal du bruge de ekstra knapper på søgefeltet. Hvis du ikke kan huske navnet på mappen, men husker navnet på en fil i den, skal du finde denne fil i søgemaskinen og derefter bare gå et niveau op.

Anbefalede: