Sådan Får Du Ikonet Denne Computer Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Ikonet Denne Computer Tilbage
Sådan Får Du Ikonet Denne Computer Tilbage

Video: Sådan Får Du Ikonet Denne Computer Tilbage

Video: Sådan Får Du Ikonet Denne Computer Tilbage
Video: Subnet Mask - Explained 2024, Kan
Anonim

Genvejen til denne computer er et af de mest anvendte skrivebordsikoner på Windows-computere. Opgaven med at gendanne et manglende ikon kan løses af brugeren ved hjælp af standardværktøjer i selve systemet uden brug af yderligere tredjepartsprogrammer.

Sådan får du badgen tilbage
Sådan får du badgen tilbage

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at gendanne det manglende ikon "Denne computer" på skrivebordet er at åbne systemets hovedmenu ved at klikke på "Start" -knappen og finde emnet med samme navn. Derefter er det kun at vælge linjen "Min computer" og uden at frigøre venstre museknap trække det valgte element til et ledigt sted på skrivebordet.

Trin 2

En alternativ måde at gendanne "Denne computer" -ikonet på skrivebordet er at vende tilbage til hovedmenuen "Start" og åbne genvejsmenuen for "Denne computer" ved at højreklikke. Angiv kommandoen "Vis på skrivebordet", og find den genvej, der vises.

Trin 3

En anden metode til at gendanne ikonet Denne computer på skrivebordet er at bruge kontekstmenuen på selve skrivebordet. Ring til det ved at højreklikke på et tomt rum på skrivebordet, og vælg "Egenskaber" (til Windows XP) eller "Tilpasning" (til Windows 7).

Trin 4

Vælg "Skift skrivebordsikoner" i venstre rude i dialogboksen, der åbnes, og gå til fanen "Desktop" (til XP-version) eller "Desktop-ikoner" (til version 7) i den nye dialogboks.

Trin 5

Klik på knappen "Tilpas skrivebord" (til Windows XP), og anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Denne computer". Bekræft dit valg ved at klikke på OK, og gem dine ændringer ved at klikke på Anvend. Sørg for, at det ønskede ikon vises på computerens skrivebord.

Trin 6

Bemærk, at fraværet af en genvej "Denne computer" på skrivebordet ikke begrænser adgangen til mappen med samme navn. Om nødvendigt skal du åbne systemets hovedmenu ved at klikke på "Start" -knappen og åbne linket "Denne computer". Denne handling giver adgang til alle filer, der er gemt i den ønskede mappe.

Anbefalede: