Sådan Gendannes Mappen "Denne Computer"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Mappen "Denne Computer"
Sådan Gendannes Mappen "Denne Computer"

Video: Sådan Gendannes Mappen "Denne Computer"

Video: Sådan Gendannes Mappen
Video: Linux Mint 20.2 Cinnamon -Timeshift and *Personal Files Backup Tips.. 2024, April
Anonim

Genveje på skrivebordet er en af de hurtigste måder at få adgang til filer eller mapper på. Typisk installeres en genvej til mappen Denne computer automatisk på skrivebordet af systemet. Hvis du fjerner denne genvej, kan du sætte den tilbage i et par trin.

Sådan gendannes en mappe
Sådan gendannes en mappe

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du klikke på knappen "Start" i menuen nederst til venstre på din computer og finde emnet "Denne computer". Klik på den med venstre museknap, og træk ikonet, mens du holder det, til et tomt rum på skrivebordet.

Trin 2

Du kan også gendanne mappen Denne computer på skrivebordet på en anden måde. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start" og derefter højreklikke på menuen "Denne computer" og fra den liste, der vises, skal du venstreklikke på menuen "Skærm på skrivebordet". Derefter vises genvejen "Denne computer" på computerens skrivebord.

Trin 3

For at gendanne mappen Denne computer skal du højreklikke på et tomt rum på skrivebordet. Vælg "Egenskaber" i menuen, der vises. Gå derefter til fanen "Desktop" og klik på knappen "Customize Desktop". I dette afsnit "Desktop-ikoner" kan du angive, hvilke mapper du har brug for på dit skrivebord ved at markere afkrydsningsfelterne ved siden af de tilsvarende emner. I dette tilfælde skal du sætte et kryds foran linjen "Denne computer" og "Ok".

Trin 4

Med denne handling kan du uafhængigt fjerne alle eller nogle af genveje fra skrivebordet eller omvendt - installere. Dette gælder især for dem, der ikke ønsker, at genveje skal vises på computerens skrivebord. Eller for dem, der værdsætter deres tid, fordi det er meget nemmere og hurtigere at åbne en mappe på skrivebordet end at lede efter den på andre måder.

Anbefalede: