Sådan Gendannes Genvejen "Denne Computer"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Genvejen "Denne Computer"
Sådan Gendannes Genvejen "Denne Computer"

Video: Sådan Gendannes Genvejen "Denne Computer"

Video: Sådan Gendannes Genvejen
Video: Sådan løser du problemer med at computeren ikke starter (Officiel Dell Tech Support) 2024, April
Anonim

Under installationen af operativsystemet på pc'en oprettes der automatisk en genvej "Denne computer" på skrivebordet. Det findes også i menuen Start. Hvis du ved et uheld slettede ikonet Denne computer, kan du gendanne det ved at konfigurere de korrekte indstillinger.

Sådan gendannes en genvej
Sådan gendannes en genvej

Instruktioner

Trin 1

Åbn skærmkomponenten. Dette kan gøres på flere måder. Brug Windows-tasten eller "Start" -knappen, åbn menuen og vælg "Kontrolpanel". Find ikonet "Skærm" i kategorien "Udseende og temaer" ved at klikke på det med venstre museknap.

Trin 2

En anden måde er hurtigere: højreklik på skrivebordet et hvilket som helst sted uden filer og mapper. Vælg det sidste punkt i kontekstmenuen - "Egenskaber". En ny dialogboks "Egenskaber for skærm" åbnes.

Trin 3

Gør fanen "Desktop" aktiv, og klik på knappen "Customize Desktop" i bunden af vinduet. I et ekstra vindue, der åbnes, skal du gå til fanen "Generelt" og markere feltet "Denne computer" i gruppen "Desktop-ikoner" med en markør. Gem de nye indstillinger - genvejen til denne computer gendannes på skrivebordet.

Trin 4

For at returnere ikonet "Denne computer" til menuen "Start" skal du åbne en anden komponent - "Proceslinje og startmenu". Du kan også vælge en af metoderne til dette. Fra startmenuen skal du gå til Kontrolpanel og vælge Aktivitetslinje og Startmenuegenskaber fra kategorien Udseende og temaer.

Trin 5

Alternativ mulighed: højreklik på proceslinjen et vilkårligt sted uden ikoner og vælg "Egenskaber" i genvejsmenuen. Et nyt vindue åbnes, gå til det under fanen "Start Menu". Klik på knappen "Tilpas" overfor elementet "Startmenu".

Trin 6

Et andet vindue "Tilpas startmenuen" åbnes, gør fanen "Avanceret" aktiv i den. Rul ned på listen i gruppen Startmenupunkter, indtil du finder Denne computer.

Trin 7

Sæt markøren i et af de felter, der passer dig: "Vis som menu" eller "Vis som link". Klik på OK, det ekstra vindue lukkes automatisk. Anvend de nye indstillinger i egenskabsvinduet, og luk det med OK-knappen eller [x] -ikonet.

Anbefalede: