Sådan Opdateres Firmwaren På Et DVD-drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres Firmwaren På Et DVD-drev
Sådan Opdateres Firmwaren På Et DVD-drev

Video: Sådan Opdateres Firmwaren På Et DVD-drev

Video: Sådan Opdateres Firmwaren På Et DVD-drev
Video: DVD/CD Rom'unuz çalışıyor fakat okumuyor mu? İşte çözümü.. 2024, April
Anonim

Over tid, i livet for enhver bruger af en personlig computer, modnes en opdatering (opdatering) af hardwaren. Det er ikke nødvendigt at gå i butikken efter en ny komponent i systemenheden, nogle gange er det nok bare at installere en firmwareopdatering til enheden. Denne handling kan udføres ved hjælp af et specielt program.

Sådan opdateres firmwaren på et DVD-drev
Sådan opdateres firmwaren på et DVD-drev

Nødvendig

Bootcode Flasher-software og firmwarefiler

Instruktioner

Trin 1

Selve programmet såvel som firmwarefiler skal downloades fra Internettet. På producentens officielle hjemmeside kan du finde en passende version af firmwarefilerne samt et program til implementering af firmwaren. Det er sandt, at ikke alle virksomheder beslutter at tage et så afgørende skridt, fordi firmwaren medfører risikoen for forkerte handlinger, der kan føre til, at enheden ikke fungerer. Når du vælger en firmware, skal du være opmærksom på forskellene mellem dem: der er officielle firmwarefiler (fra virksomheden), og der er deres modificerede versioner (oprettet af avancerede brugere).

Trin 2

Hvis du endnu ikke har kigget ind i systemenheden, skal du straks gøre det. Se på båndkablet fra CD / DVD-drevet til bundkortet - ingen andre enheder skal tilsluttes dette båndkabel, dette kan føre til en fejl i firmwareprocessen.

Trin 3

Klik på Start-menuen, vælg Kør. I vinduet, der åbnes, skal du indtaste kommandoen devmgmt.msc og klikke på "OK". I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Yderligere parametre", vælge den blok, der er ansvarlig for din enhed, og ændre dataoverførselstypen fra DMA til PIO. Oprindeligt skal vi nulstille startkoden på vores drev. Dette kan gøres ved hjælp af det samme Bootcode Flasher-program. For at gøre dette skal vi downloade specielle filer, der nulstiller drevets firmware.

Trin 4

Når du har downloadet arkivet med nulstillingsfilerne, skal du køre bat-filen (navnet på denne fil indeholder modellen på dit drev). Når du kører bat-filen, åbnes et kommandolinjevindue, tryk på y-symbolet og derefter Enter-tasten. Derefter skal du indtaste JA og vente på slutningen af processen. Firmware-nulstilling er fuldført, genstart computeren.

Trin 5

Efter opstart af computeren viser systemet en besked om ny hardware - dette er dit drev, men det har endnu ikke firmware. Nu kan du begynde at blinke drevet til den version, vi har brug for. Det tilrådes at blinke med et andet program, der automatisk er inkluderet i arkiverne med firmwarefiler - BinFlash GUI. I programmets hovedvindue skal du vælge drevet, hvis det ikke er det eneste i dit system, skal du klikke på Flash-knappen og vælge firmwarefilen. Den blinkende proces kan tage op til 5 minutter, så vær tålmodig. For alle vinduer, der vises, skal du trykke på YES-knappen.

Trin 6

Efter afslutningen af processen med at blinke drevet skal du genstarte computeren og nyde resultatet. Hvis firmwaren ikke lykkes, skal du gentage denne handling eller prøve andre firmwareversioner.

Anbefalede: