Sådan Omarrangeres BIOS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omarrangeres BIOS
Sådan Omarrangeres BIOS

Video: Sådan Omarrangeres BIOS

Video: Sådan Omarrangeres BIOS
Video: Ошибки в сантехнике. Вводной узел в квартиру. 2024, April
Anonim

Ofte stiller brugere spørgsmål, der er relateret til standard I / O-systemet. Der er flere grunde til, at BIOS byttes. Dette giver dig mulighed for at bruge nyere versioner, rette fejl. For at geninstallere dette system skal du udføre flere sekventielle operationer.

Sådan omarrangeres BIOS
Sådan omarrangeres BIOS

Nødvendig

PC, ny BIOS-version

Instruktioner

Trin 1

Nye BIOS-versioner kan også downloades fra Internettet. For at omarrangere BIOS skal du have et specielt program og en fil med BIOS. Start din computer uden drivere. For at gøre dette skal du trykke på "F8" og vælge "Kun kommandoprompt i sikker tilstand". Kør BIOS-blinkende program. Hvis du bliver spurgt, om du skal beholde den aktuelle version, skal du svare ja. Angiv stien til den nye BIOS-mappe. Tryk på Enter-knappen. Når "awd flash xxx.bin" køres, tager geninstallationen ikke lang tid. Genstart computeren. Gå til BIOS-elementet i BIOS, og indstil alle nødvendige indstillinger. Harddiske er ikke formateret efter geninstallation.

Trin 2

Lav dig selv et Floppy-drev, hvis du ikke har et. Find den nye version af "AwardFlash" -softwaren på Internettet. Du har brug for software, som du geninstallerer eller opdaterer BIOS med. Skriv til "AwardFlash" -disketten samt BIOS-filerne, der er downloadet fra bundkortproducentens websted til fremtidig geninstallation / opdatering. Skriv deres navne ned på et stykke papir for ikke at glemme, når du arbejder i DOS.

Trin 3

Sørg for, at disketten stadig er i diskettedrevet, og genstart derefter computeren, men start fra disketten. "AwardFlash" lanceres. I den skal du indtaste stien til filen til geninstallation af BIOS. Tryk på Enter. Vent til BIOS opdateres. Efterlad ikke din computer et enkelt trin. Har fuld kontrol over installationsprocessen, men forstyrr ikke hovedprocessen. Forsøg ikke at skifte mening og genstart computeren under geninstallation, ellers bryder dit bundkort simpelthen. Når programmet er færdigt med at geninstallere BIOS, genstarter computeren. I dette øjeblik skal du fjerne disketten fra Floppy.

Anbefalede: