Sådan Påberåbes Xenus-konsollen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Påberåbes Xenus-konsollen
Sådan Påberåbes Xenus-konsollen

Video: Sådan Påberåbes Xenus-konsollen

Video: Sådan Påberåbes Xenus-konsollen
Video: Простая установка планшета Nexus в автомобиль и обзор приложения Car Scanner Pro ELM OBD2 2024, Kan
Anonim

Xenus er et single-player Action / RPG-spil, der blev udgivet for længe siden - i 2005 har det dog bevaret sin relevans den dag i dag. Dette spil har, som ethvert andet, sit eget system til indlæsning af snyderkoder.

Sådan påberåbes xenus-konsollen
Sådan påberåbes xenus-konsollen

Nødvendig

teksteditor

Instruktioner

Trin 1

Start spillet. I Xenus lanceres konsollen ved at trykke på tilde, men dette er ikke en fordel for alle versioner af spillet. Tryk på “~” for at åbne konsollen. Hvis der ikke sker noget, kan du prøve at ændre tastaturlayoutet og trykke på denne tast igen. Dette kan skyldes, at dit layout ikke understøtter dette symbol.

Trin 2

Hvis konsollen i Xenus-spillet ikke starter ved at trykke på tilde, og dette sker i de fleste tilfælde, skal du foretage yderligere indstillinger. Højreklik på spillets skrivebordsgenvej. Vælg Egenskaber i genvejsmenuen, og åbn Gennemse efter den mappe, som denne genvej refererer til. Du kan også gå til det i biblioteket Spil eller Programfiler på din lokale disk, hvis du husker, hvilken mappe du installerede spilfilerne i.

Trin 3

Find i denne mappe eller i undermapperne en tekstfil med navnet "Spil". Åbn den med Notesblok eller Word Pad. Se nøje over det, og find den linje, der siger [Konsol]. Placer markøren i slutningen af linjen, tryk på Enter og skriv "aktiveret = 1" (uden anførselstegn) under den. Som et resultat skal du have en registrering af følgende form:

[Konsol]

aktiveret = 1

Trin 4

Start spillet. Prøv at bringe konsollen op igen ved at trykke på tilde. Prøv at trykke på denne tast i forskellige spiltilstande. Hvis det stadig ikke vises, kan du prøve at gentage sekvensen og kontrollere resultatet igen. Hvis der ikke har været nogen ændringer, understøtter din version af spillet simpelthen ikke opkald til konsollen.

Trin 5

Brug programmet Art Money til at rette nogle af værdierne i Xenus-spillet. For at gøre dette skal du i processerne vælge det spil, du kører, indtaste søgningen efter den værdi, du vil ændre, derefter erstatte det i spillet (formindsk eller øg naturligt), filtrer resultaterne ud ved at indtaste en ny værdi og så til du har en enkelt linje … Skift indikator i næste kolonne, gå til spillet og gem.

Anbefalede: