Sådan ændres Kolonner I Excel

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Kolonner I Excel
Sådan ændres Kolonner I Excel

Video: Sådan ændres Kolonner I Excel

Video: Sådan ændres Kolonner I Excel
Video: Sådan Låser du Celler i Excel 2024, Kan
Anonim

Efter at have udfyldt dataene for rækker og kolonner med regneark i Microsoft Office Excel-editoren har brugeren adgang til forskellige operationer med dem. Dette kan ikke kun være med manipulation af dataene for individuelle celler, men også af hele rækker eller kolonner. Især kan de duplikeres, slettes, flyttes eller byttes - sådanne operationer er ret enkle at implementere i Excel.

Sådan ændres kolonner i Excel
Sådan ændres kolonner i Excel

Nødvendig

Microsoft Office Excel-regnearkredaktør 2007 eller 2010

Instruktioner

Trin 1

Brug en kombination af klip og indsæt for at bytte to kolonner i en tabel. For at gøre dette skal du først vælge en af dem ved at klikke på overskriften - en celle med et latinsk bogstav over den øverste celle i kolonnen. Tryk derefter enten på Ctrl + X eller højreklik på markeringen, og vælg Klip i genvejsmenuen.

Trin 2

Vælg en anden kolonne, der er involveret i udvekslingsoperationen ved at klikke på overskriften. Åbn genvejsmenuen ved at højreklikke på det valgte område og vælg kommandoen "Paste Cut Cells". Denne kommando er duplikeret i rullelisten "Indsæt" placeret i gruppen "Celler" i fanen "Hjem" i tabeleditorens menu - du kan også bruge denne metode til indsættelse.

Trin 3

Hvis du ikke har brug for at bytte to kolonner, men for eksempel seks, kan du udføre de to foregående trin det krævede antal gange, eller du kan klippe og flytte en gruppe kolonner på én gang. For at foretage dette valg skal du klikke på alle kolonnegruppeoverskrifterne, mens du holder Ctrl-tasten nede. Hvis der er mange sådanne kolonner, er det ikke nødvendigt at klikke på hver af dem - vælg den første, tryk på Skift-tasten og klik på titlen på den sidste. Eller efter at have valgt den første kolonne, skal du trykke på højre pil, mens du holder Skift-tasten nede, indtil hele kolonneområdet er valgt. Resten af operationerne - klip og indsæt - når man manipulerer en gruppe kolonner, adskiller sig ikke fra dem, der er beskrevet i de to foregående trin.

Anbefalede: