Sådan øges Hastigheden På Et Diskettedrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Hastigheden På Et Diskettedrev
Sådan øges Hastigheden På Et Diskettedrev

Video: Sådan øges Hastigheden På Et Diskettedrev

Video: Sådan øges Hastigheden På Et Diskettedrev
Video: 07.05.ПРИЗРАК НЕФТЯНОГО ЭМБАРГО.Курс ДОЛЛАРА на сегодня.НЕФТЬ.ЗОЛОТО.VIX.SP500.Курс РУБЛЯ.Трейдинг 2024, Kan
Anonim

Et af de vigtigste kendetegn ved et optisk drev er diskens læsehastighed. Jo højere det er, jo hurtigere bliver optagelsen af information fra mediet til computerens harddisk. Men der er en lille ulempe: jo højere kørehastighed, jo højere er den. Men hvis denne ulempe er ubetydelig for dig, og det er meget vigtigere for dig, at optagelsen udføres hurtigere, så kan du øge hastigheden på drevet.

Sådan øges hastigheden på et diskettedrev
Sådan øges hastigheden på et diskettedrev

Nødvendig

  • - CDSpeed v2.0-program;
  • - Speedlock beta-2-program.

Instruktioner

Trin 1

Minimums- og maksimumsgrænserne for kørehastighed varierer efter model. Du kan ikke indstille en højere hastighed end specifikationen for dit optiske drev.

Trin 2

For at øge drevets hastighed skal du bruge speciel software. Et af de enkleste og mest bekvemme programmer kaldes CDSpeed v2.0. Download dette værktøj fra Internettet - det er gratis. Pak arkivet ud med programmet, der vil kun være én fil. Hjælpeprogrammet kræver ikke installation - bare dobbeltklik på denne fil.

Trin 3

Et lille vindue åbnes. Der er en pil øverst i vinduet. Hvis du klikker på denne pil, vises en liste over tilsluttede drev. På denne liste skal du vælge det drev, hvis hastighed du vil øge. Selvfølgelig behøver du kun at gøre dette, hvis du har flere drev installeret på din computer.

Trin 4

I nederste venstre hjørne af vinduet skrives den maksimale hastighed på det optiske drev, for eksempel Max 48. I nærheden er der to pile, hvoraf den ene peger opad, den anden nedad. Drevets aktuelle hastighed vises ved siden af dem. Klik på pilen, der peger opad med venstre museknap. Kørehastigheden øges med 1. Således kan du øge den så meget som du har brug for. Klik derefter på Afslut. Programvinduet lukkes.

Trin 5

Et andet lille værktøj til justering af hastigheden kaldes Speedlock beta-2. Det er også gratis. For at starte det skal du bare pakke det ud og dobbeltklikke på den eksekverbare fil. Et vindue åbnes. I dette vindue skal du finde linjen Foretrukket. Der er en pil ved siden af linjen. Klik på denne pil, og øg hastigheden på drevet, og klik derefter på Anvend. Derefter øges hastigheden på det optiske drev.

Anbefalede: