Sådan ændres Rar-filer

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Rar-filer
Sådan ændres Rar-filer

Video: Sådan ændres Rar-filer

Video: Sådan ændres Rar-filer
Video: What is Zip and Rar File ? How to create and open ? zip rar file kya hai kaise banate hai hindi mai 2024, April
Anonim

. Rar-formatet angiver, at den valgte fil er et arkiv. Alle mapper og filer kan gemmes inde i et sådant arkiv. Der er flere måder at ændre.rar-filer på. Det hele afhænger af, hvad brugeren har brug for.

Sådan ændres rar-filer
Sådan ændres rar-filer

Instruktioner

Trin 1

Du kan tilføje nye filer til det færdige arkiv. Åbn arkivet ved at klikke på det med venstre museknap. Alternativt kan du højreklikke på ikonet og vælge kommandoen "Åbn" i genvejsmenuen. Du kan også fremhæve.rar-filen og trykke på Enter.

Trin 2

Klik på knappen "Tilføj" i det vindue, der åbnes. I det ekstra vindue skal du angive stien til den fil, du vil placere i arkivet, klikke på OK-knappen, og når du er flyttet til vinduet Arkivnavn og parametre, skal du klikke på OK igen. Filen føjes til arkivet. Det samme kan gøres via menuen "Kommandoer" og punktet "Føj filer til arkiv".

Trin 3

Der er også en hurtigere måde at tilføje nye filer på. Vælg den fil, du vil arkivere, og træk dens ikon, mens du holder venstre museknap nede, så den vises på.rar-filen. Slip museknappen - filen pakkes ind i det arkiv, du vælger.

Trin 4

For at slette en fil fra arkivet skal du åbne RAR-filen, vælge med musen de filer og mapper, som du ikke længere har brug for, og vælge Slet filer i menuen Kommandoer. Alternativ mulighed: højreklik på en fil (filgruppe) og vælg kommandoen "Slet filer" i genvejsmenuen. Bekræft dine handlinger i anmodningsvinduet. Den hurtigste måde: vælg den unødvendige fil og tryk på Del-tasten. Bekræft sletningen.

Trin 5

Filer i arkivet kan få nye navne. For at gøre dette skal du vælge "Omdøb fil" i menuen "Kommandoer" (eller gennem rullemenuen efter at højreklikke på filen). Når navnefeltet ændrer sit udseende, skal du indtaste et nyt navn og klikke et vilkårligt sted på skærmen med venstre museknap eller trykke på Enter-tasten.

Trin 6

For at ændre indholdet af filer pakket i et arkiv skal du åbne arkivet og den fil, du har brug for. For at gøre dette skal du dobbeltklikke på venstre museknap på den valgte fil eller vælge den og trykke på Enter-tasten. Foretag de nødvendige ændringer, og gem dem på den sædvanlige måde. Systemet giver dig besked om, at filen vil blive ændret, når applikationen lukkes ved hjælp af den. Luk programmet, hvor du har foretaget ændringer i filen, og i det vindue, der vises, skal du svare bekræftende på tilbudet om at opdatere filen i arkivet.

Anbefalede: