Sådan Flettes Drev På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flettes Drev På En Computer
Sådan Flettes Drev På En Computer

Video: Sådan Flettes Drev På En Computer

Video: Sådan Flettes Drev På En Computer
Video: Windows 11 22468 Поиск и новый Paint 2024, Kan
Anonim

Normalt er den under den første opsætning af en harddisk opdelt i flere partitioner. Dette giver dig mulighed for at allokere en bestemt del til operativsystemets ressourcer. I tilfælde af OS-fejl kan du sikkert formatere den ønskede partition uden at miste vigtige filer.

Sådan flettes drev på en computer
Sådan flettes drev på en computer

Nødvendig

Partition Manager

Instruktioner

Trin 1

Brug Windows-standardværktøjerne til at flette lokale diske, hvor der ikke er installeret operativsystemer. Husk, at denne metode involverer fuldstændig oprydning af partitionerne, der er involveret i fusionen.

Trin 2

Kopier alle vigtige filer fra de valgte lokale drev. Brug dvd'er eller andre eksterne lagerenheder til midlertidig lagring. Åbn kontrolpanelet. Naviger til punktet "Administration" ved at vælge det i menuen "System og sikkerhed".

Trin 3

Dobbeltklik på genvejen "Computerstyring" og udvid menuen "Diskhåndtering".

Trin 4

Fremhæv partitionen på harddisken med højre museknap, som vil deltage i fletningen. Gå til emnet "Slet lydstyrke". Slet andre lokale drev på samme måde.

Trin 5

Klik på fanen Handling, og vælg Opdater. Når det grafiske billede af det ikke-tildelte område vises, skal du vælge det med venstre museknap og gå til "Opret volumen".

Trin 6

Indstil parametrene for den nye lokale disk, og klik på knappen Opret. Genstart computeren, så ændringerne træder i kraft.

Trin 7

I situationer, hvor systemets lokale drev er involveret i fletningsprocessen, skal du bruge applikationen Partition Manager. Installer dette program, og genstart computeren.

Trin 8

Start Partition Manager, åbn menuen Wizards, og vælg indstillingen Redistribute Space Between Partitions. Vælg den partition, der skal ændres, og klik på Næste.

Trin 9

Specificer donordisken, klik på "Næste" og indstil nye værdier for størrelserne på de valgte partitioner på harddisken. Klik på knappen Afslut. Vælg "Anvend ændringer", som findes i fanen "Ændringer".

Trin 10

Genstart computeren, når den relevante menu vises. Kontroller status for dine lokale diske, når du afslutter Partition Manager.

Anbefalede: