Sådan Oprettes Et Logisk Drev Primært

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Logisk Drev Primært
Sådan Oprettes Et Logisk Drev Primært

Video: Sådan Oprettes Et Logisk Drev Primært

Video: Sådan Oprettes Et Logisk Drev Primært
Video: 2 урок! Брови.Техника коррекции бровей! Курс Мастер Бровист - Техника Граней "Бриллиант" 2024, Kan
Anonim

Der er situationer, hvor operativsystemet er installeret på en logisk disk. For at det skal fungere normalt og starte, skal du konvertere dette logiske drev til det vigtigste. Det er bare, at operativsystemet ikke altid kan starte fra en logisk disk. Der er også tilfælde, hvor flere operativsystemer er installeret på en computer, og de er installeret på forskellige logiske drev. For at starte det valgte operativsystem skal du derefter ændre den logiske disk til den vigtigste.

Sådan oprettes et logisk drev primært
Sådan oprettes et logisk drev primært

Nødvendig

Computer, Norton PartitionMagic, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

For at konvertere en partition skal du bruge Norton PartitionMagic. Download den nyeste version af programmet, da det har flere funktioner, og installer det på din computer.

Trin 2

Kør programmet. Efter lanceringen skal du omhyggeligt studere grænsefladen. Partitioner på computerens harddisk vises i programmets højre vindue. Når du klikker på harddiskikonet, vises oplysninger om typen af denne partition.

Trin 3

Du kan også oprette en backuppartition ved hjælp af dette program. For at gøre dette skal du klikke på kommandoen "Opret backup-partition" i vinduet "Vælg opgaver". En dialogboks vises. Læs de indledende oplysninger, og klik på Næste. I det næste vindue behøver du ikke ændre indstillingerne, programmet vælger automatisk alle parametre. Klik bare på Næste. En dialogboks med harddiskpartitioner åbnes. Vælg fra hvilken partition hukommelsen til sikkerhedskopi skal bruges. Vælg derefter hukommelsesstørrelsen på sikkerhedskopipartitionen og dens filsystem. Til sidst skal du klikke på Udfør.

Trin 4

Vælg nu den logiske partition, du vil konvertere til primær. Vælg derefter Konverter sektion i vinduet Sektionsoperationer. Kontroller elementet "Primær sektion" i det vindue, der vises. Det kan også kontrolleres automatisk. Klik derefter på OK. Konverteringsprocessen for den valgte harddiskpartition starter. Men det skal stadig aktiveres. For at gøre dette skal du i vinduet "Ventende operationer" dobbeltklikke på højre museknap på transformationshandlingen. Klik derefter på "Anvend".

Trin 5

Computeren genstarter. Vent, indtil operativsystemet er fuldt indlæst. Det logiske drev, du har valgt, er nu konverteret til det primære.

Anbefalede: