Sådan Bestemmes Antallet Af Tegn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Antallet Af Tegn
Sådan Bestemmes Antallet Af Tegn

Video: Sådan Bestemmes Antallet Af Tegn

Video: Sådan Bestemmes Antallet Af Tegn
Video: Sådan får du større kassette på din racercykel - Ved brug at et Roadlink 2024, Kan
Anonim

Nogle gange er det nødvendigt at beskæftige sig med optælling af tegn i elektroniske tekstforfattere, journalister, layoutdesignere, studerende i filologi. Der er flere måder at bestemme antallet af tegn i tekstmateriale med eller uden mellemrum.

Sådan bestemmes antallet af tegn
Sådan bestemmes antallet af tegn

Instruktioner

Trin 1

Den første metode er at bruge Word fra Microsoft Office-pakken. Hvis denne pakke er installeret på din computer, kan du bruge den til at tælle antallet af tegn og ord i teksten. Start Microsoft Word 2010 og indsæt teksten i den, eller vælg den ønskede tekst med venstre museknap. På statuslinjen nederst på skærmen skal du kigge efter ordtællingsfeltet. Hvis der ikke er et sådant felt på statuslinjen, skal du højreklikke på linjen og i den kontekstmenu, der vises, markere afkrydsningsfeltet ud for parameteren "Antal ord". Klik på feltet "Antal ord" for at få vist statistikkerne. Oplysninger om dokumentet vises i et lille vindue: antallet af sider, ord, afsnit. Her vil du også se en indikator for antallet af tegn med og uden mellemrum.

Trin 2

I tidlige udgaver af MS Word, for eksempel 2003 og 2007, kaldes disse statistikker ikke fra statuslinjen, men fra programmets hovedmenu. I hovedmenuen øverst på siden i et åbent dokument skal du finde sektionen "Service" og åbne rullelisten med venstre museknap. Vælg Statistik på listen for at finde ud af antallet af tegn i teksten.

Trin 3

Hvis du ikke har Microsoft Office installeret på din computer, skal du bruge specielle internettjenester. ZnakoSchitalka-tjenesten kan, ud over den sædvanlige optælling af tegn, konvertere tegn til små bogstaver, fjerne dobbelte mellemrum og foretage SEO-analyse for at bestemme nøgleord. Indsæt teksten i et specielt vindue, og klik på knappen "Beregn". "ZnakoSchitalka" ligger på

Trin 4

Et andet værktøj, det enkleste, der ikke udfører unødvendige funktioner, men kun tæller tegn med og uden mellemrum, er en af MainSpy-tjenesterne, der findes på linket: https://mainspy.ru/kolichestvo_simvolov. Indtast den ønskede tekst i det specielle vindue, og klik på knappen "Beregn" for at se resultatet.

Anbefalede: