Sådan ændres Tekst På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Tekst På En Computer
Sådan ændres Tekst På En Computer

Video: Sådan ændres Tekst På En Computer

Video: Sådan ændres Tekst På En Computer
Video: Sådan Skærmoptager man videoer på PC (Gratis) 2024, Kan
Anonim

For dem, der arbejder hver dag på en computer, er tekstindstillinger, herunder skrifttypens størrelse og type, meget vigtige. Forskellige browsere og teksteditorer har måder at installere skrifttyper på, som brugeren ønsker.

Sådan ændres tekst på en computer
Sådan ændres tekst på en computer

Instruktioner

Trin 1

Du kan ændre skriftstørrelsen på "Desktop" i Windows XP i "Display Properties". Højreklik et vilkårligt sted på skærmen. I rullemenuen skal du vælge kommandoen "Egenskaber" og gå til fanen "Udseende". Vælg den ønskede værdi på listen "Skriftstørrelse".

Trin 2

Hvis din computer kører Windows7, skal du gå til Kontrolpanel og indtaste Farve i søgefeltet for at ændre skrifttypen på skrivebordet. Aktiver elementet "Skift farver og metrics". Vælg den komponent, som du vil ændre skrifttypen for, på rullelisten Element. Bemærk skrifttypens type, størrelse og farve på de relevante lister.

Trin 3

For at installere en skrifttype i IE7 skal du starte denne browser, gå til menuen "Funktioner" og vælge kommandoen "Internetindstillinger". Klik på Skrifttyper under fanen Generelt under Visninger. Marker de typer skrifttyper, der vises, når du ser en webside og en almindelig tekstfil

Trin 4

I IE8 skal du på fanen Generelt klikke på knappen Tilgængelighed. Marker afkrydsningsfelterne for de parametre, du selv vil indstille, og klik to gange på OK.

Trin 5

For at ændre skrifttypeparametrene i Mozilla Firefox-browseren skal du gå til menuen "Funktioner" og vælge kommandoen "Indstillinger". I fanen "Indhold" i sektionen "Skrifttype og farver" skal du indstille skrifttypens type og størrelse. Hvis du ønsker, at de præferencer, du vælger, skal vises, når du gennemsøger websteder, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Tillad websteder at bruge deres egne skrifttyper …"

Trin 6

For at vælge den skrifttype, du vælger i Google Chrome, skal du starte denne browser og klikke på skruenøgleikonet i øverste højre hjørne. Vælg kommandoen "Parametre" og følg linket "Avanceret" i kolonnen "Indstillinger". I afsnittet "Webindhold" skal du klikke på "Konfigurer skrifttyper" og indstille de indstillinger, der passer til dig, i et nyt vindue

Trin 7

I teksteditoren MS Word kan skrifttypeparametrene ændres i menuen "Format". Vælg kommandoen, og indstil skrifttypestil, type og størrelse i de relevante vinduer. I vinduet "Eksempel" kan du se, hvordan teksten i denne skrifttype vil se ud.

Anbefalede: