Sådan Fjernes En Firewall

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Firewall
Sådan Fjernes En Firewall

Video: Sådan Fjernes En Firewall

Video: Sådan Fjernes En Firewall
Video: Fortigate Firewall Configuration Step by Step (FortiOS 7) - PPPoE, PPPoE w/ VLAN, NAT, DHCP u0026 DDNS 2024, Kan
Anonim

Windows Firewall beskytter din computer mod uautoriseret adgang. Det ser ud til, hvorfor deaktivere en sådan nyttig funktion? Ikke desto mindre skal dette gøres ganske ofte. For eksempel, når du installerer en firewall, anbefales det at slukke for firewallen, da det installerede program udfører sine funktioner. Hvis de er aktive på samme tid, kan der opstå konflikter.

Sådan fjernes en firewall
Sådan fjernes en firewall

Nødvendig

Computer, der kører Windows-operativsystem (XP, Windows 7), grundlæggende computerfærdigheder

Instruktioner

Trin 1

I Windows XP er det let nok at slukke for firewallen. Åbn Kontrolpanel fra Indstillinger i Start-menuen. Vælg "Firewall" -elementet, og i det vindue, der åbnes, i fanen "Generelt" skal du markere "Deaktiver" -elementet.

Trin 2

Gå derefter til "Windows Security Center" -menuen i "Kontrolpanel". På venstre side af vinduet vil du se en liste med titlen Ressourcer. Klik på hyperlinket "Skift advarsler om sikkerhedscenter". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Firewall" i rullemenuen.

Trin 3

For Windows 7 er proceduren for deaktivering af firewall lidt mere kompliceret. Skriv "shell: ControlPanelFolder" i søgefeltet i Start-menuen, og tryk på "Enter". Klik på linjen "Windows Firewall" i det vindue, der åbnes. På venstre side af vinduet skal du vælge Slå Windows Firewall til eller fra.

Trin 4

For hver af de angivne netværkstyper skal du markere linjen "Deaktiver Windows Firewall". Windows Firewall er slukket, nu skal du stoppe og slukke for Firewall-tjenesten. Skriv services.msc i startmenuens søgefelt, og tryk på Enter. Vælg Windows Firewall på højre side af menuen Tjenester. I vinduet, der vises, skal du i fanen "Generelt" klikke på knappen "Stop" og derefter vælge "Deaktiveret" i valglinjen "Starttype". Klik på OK.

Trin 5

Åbn Start-menuen, skriv msconfig i søgefeltet, tryk på Enter. I fanen "Tjenester" i vinduet, der vises, skal du finde linjen "Windows Firewall" og fjerne markeringen i feltet, og derefter klikke på "OK". Hvis dette trin ikke er afsluttet, fortsætter Firewall-tjenesten med at starte sammen med Windows 7 ved hver genstart.

Anbefalede: