Hvordan Man Laver Lyn I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Lyn I Photoshop
Hvordan Man Laver Lyn I Photoshop

Video: Hvordan Man Laver Lyn I Photoshop

Video: Hvordan Man Laver Lyn I Photoshop
Video: Фотошоп CS6 против CC2019. Что изменилось за 6 лет? 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil lave en tordenvejrscollage, har du brug for et lynbillede. Du kan søge efter et foto på Internettet, eller du kan prøve at skildre lyn ved hjælp af Adobe Photoshop.

Hvordan man laver lyn i Photoshop
Hvordan man laver lyn i Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Åbn et billede med en overskyet himmel. Du kan gøre et muntert landskab til et stormfuldt landskab. For at gøre dette skal du bruge kommandoen Kurver i menuen Billed under Justeringer. Når du buer linjen ned, får du en mørk, dyster tegning.

Trin 2

Opret et nyt lag ved at klikke på Opret et nyt lag i lagpanelet. Opret et smalt rektangulært valg på det fra himmel til jord. Kontroller Gradient på værktøjslinjen, og vælg fra sort til hvid på egenskabsbjælken. Træk en gradientlinje fra højre til venstre inden for markeringen.

Trin 3

Vælg Difference Clouds i menuen Filter i Render-gruppen. En sort buet linje vises i midten af rektanglet. For at gøre det hvidt og lyst skal du anvende en inverter Ctrl + I til laget.

Trin 4

Lynet skal gøres klarere og lysere. Vælg menuen Niveauer i menuen Billed under Justeringer. Flyt de sorte og grå skydere til højre, så den hvide stribe skiller sig ud mod den sorte baggrund. Anvend skærmblandingstilstand på laget - den sorte baggrund kan ikke ses på baggrund af den stormfulde himmel.

Trin 5

Ægte lyn har en blålig farvetone. I sektionen Justeringer skal du åbne kommandoen Farvetone / mætning. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af Colorize, og juster skyderne, indtil lynet bliver den ønskede "elektriske" farve. Fjern slørede områder omkring lynet med værktøjet Slet eller brænd. Vælg Dodge Tool ("Lightening") og lys det område på himlen, hvor lynet slår.

Trin 6

Lyn er normalt forgrenet. Vælg et afsnit på det, og kopier det til et nyt lag med Ctrl + J. Fritransformere laget med Ctrl + T, ændre områdets position og størrelse og træk det til et nyt sted, og opret en gren. Gentag operationen flere gange. Flet lynlagene med Ctrl + E.

Trin 7

Hvis tordenvejr er over vandoverfladen, skal det have en refleksion. Kopier lynlaget, og anvend en gratis transformation til kopien. Højreklik inde i markeringen, og vælg Vend lodret. Åbn igen rullemenuen ved at højreklikke og markere Forvræng. Ved at flytte kontrolknuderne skal du ændre lynet, så det ser ud som om det er på vandet. Anvend en Gaussisk sløring på laget, så du får en lys sti.

Anbefalede: