Sådan Omdøber Du Et Felt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omdøber Du Et Felt
Sådan Omdøber Du Et Felt

Video: Sådan Omdøber Du Et Felt

Video: Sådan Omdøber Du Et Felt
Video: Omdøb brevskabelon 2024, Kan
Anonim

Databasetabeller, der gemmer information, har faktisk ikke meget at gøre med de kolonner, rækker og celler, vi er vant til. For at forenkle terminologien kan kolonneoverskriften på en betinget tabel imidlertid betragtes som navnet på et felt i en reel tabel i databasen. Opgaven med at omdøbe en sådan kolonne, når du bruger den mest anvendte MySQL DBMS i webprogrammering, er nemmest at løse ved hjælp af PhpMyAdmin-applikationen.

Sådan omdøber du et felt
Sådan omdøber du et felt

Instruktioner

Trin 1

Download phpMyAdmin-kontrolpanelet til din browser - det tilsvarende link kan findes i dit hostingfirmas kontrolpanel. Den venstre ramme i dette panel indeholder en liste over tilgængelige databaser - vælg den, hvor den ønskede tabel er placeret, og listen over tabeller i den valgte database indlæses i denne ramme.

Trin 2

Klik på linket til den tabel, hvis felt du vil omdøbe. I den højre ramme åbner programmet en side, der indeholder en tabel, der indeholder information om felterne. I kolonnen med overskriften "Felt" skal du finde det navn, du vil ændre, og sætte et mærke i afkrydsningsfeltet på denne linje. Klik derefter på blyantikonet - det er placeret under bordet, i linjen med mærket "Markeret", og når du holder markøren over det, vises teksten "Rediger".

Trin 3

Skift navnet ud for "Felt" på den næste side indlæst i højre ramme efter behov. Her kan du også specificere andre ændringer for dette felt - ændre kodningen, vælge en anden datatype, indstille standardværdien osv. Klik derefter på knappen "Gem" placeret til højre og under tabellen med parametre for det felt, der skal ændres. PhpMyAdmin vil danne og sende den krævede anmodning til SQL-serveren, og efter modtagelse af svaret viser den dig en besked om resultaterne af operationen.

Trin 4

Du kan ikke bruge den interaktive omdøbningstilstand, men indtast selv den krævede SQL-forespørgsel. For at gøre dette skal du klikke på "SQL" -linket øverst i højre ramme og skrive forespørgselsteksten i tekstfeltet i den form, der åbnes. For eksempel kan det se sådan ud: ALTER TABLE `tableName` CHANGE` oldName`` newName` TEXT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci NOT NULL Her tableName er navnet på tabellen, oldName er navnet på feltet før omdøbning, og newName er efter. Når du har indtastet anmodningen, skal du klikke på knappen "OK", hvorefter programmet fortsætter med anmodningen på samme måde som i det foregående trin - det sender det til serveren og præsenterer oplysninger om udførelsesresultaterne.

Anbefalede: