Sådan Tilsluttes Et Plasma Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Plasma Til En Computer
Sådan Tilsluttes Et Plasma Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Plasma Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Plasma Til En Computer
Video: Monster magnet meets blood... 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil bruge dit plasma-tv som en computerskærm, skal du lære at tilslutte og opsætte begge apparater korrekt. Husk, at denne opgave kræver bestemt tilbehør.

Sådan tilsluttes et plasma til en computer
Sådan tilsluttes et plasma til en computer

Nødvendig

DVI-HDMI-kabel

Instruktioner

Trin 1

Vælg stikket på tv'et, hvorigennem du slutter denne enhed til computerens videokort. Det er naturligvis bedre at bruge digitale datatransmissionskanaler, fordi dette vil sikre høj billedkvalitet. Typisk er computergrafikkort udstyret med et DVI- eller HDMI-stik, der er i stand til at transmittere et digitalt signal. Find den tilsvarende port på tv-sagen. DVI-linket kan tilsluttes til HDMI-porten ved hjælp af et dedikeret kabel.

Trin 2

Tilslut videokortet til tv'et. Denne proces kan udføres uden at slukke for ovenstående enheder. Åbn PDP-indstillingsmenuen. Gå til menuen Signal Source, og vælg den port, som du tilsluttede kablet til.

Trin 3

Indstil nu din computers grafikkort. For at gøre dette kan du bruge standardfunktionerne i Windows-operativsystemet. Åbn Kontrolpanel, og vælg menuen Udseende og personalisering. Find menuen "Skærm" og åbn punktet "Opret forbindelse til en ekstern skærm" i denne menu. Hvis billedet af en skærm stadig vises øverst i det vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen "Find" og vente, mens systemet registrerer plasma-tv'et.

Trin 4

Klik nu på billedet af skærmen eller TV'et, og aktiver indstillingen "Gør denne skærm til hoved". Derefter åbnes alle kørende applikationer på det valgte display. Aktiver funktionen Udvid denne skærm. Skrivebordsområdet forstørres med den anden skærm.

Trin 5

Start ethvert program, såsom en videoafspiller. Flyt den uden for hovedskærmen. Indstil din tv-skærm til den korrekte opløsning for at fjerne de sorte bjælker øverst og nederst på skærmen.

Anbefalede: