Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Plasma-tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Plasma-tv
Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Plasma-tv

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Plasma-tv

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Plasma-tv
Video: SECRET Minecraft BUILDS You Can Build As Well! (NO MODS!) 2024, April
Anonim

En vis del af brugerne har længe forladt konventionelle computerskærme til fordel for LCD- og plasma-tv'er. For at forbinde tv'et til systemenheden skal du tage højde for nogle af nuancerne.

Sådan tilsluttes en computer til et plasma-tv
Sådan tilsluttes en computer til et plasma-tv

Nødvendig

videosignalkabel

Instruktioner

Trin 1

Faktum er, at moderne plasma-tv har følgende stik til modtagelse af videosignaler: HDMI-, VGA- og komponentstik. For at kunne tilslutte tv'et til systemenheden eller skærmen skal du finde lignende eller passende porte på videoadapteren. Undersøg stikkene til grafikkortet.

Trin 2

Bemærk, at der er udskiftelige stik, for eksempel har DVI- og HDMI-porte et digitalt signal og kan tilsluttes via en adapter. Og VGA- og DVI-porte er forbundet med en adapter, på trods af at kun et analogt signal transmitteres gennem VGA-kanalen. Køb det nødvendige kabel og adaptere til det.

Trin 3

Slut videoadapteren til systemenheden eller den bærbare computer til TV'ets videosignalmodtagerkanal. Tænd for begge enheder. Vent på, at operativsystemet indlæses. Du kan kun bruge både en skærm og et tv på samme tid, hvis dit grafikkort understøtter dual-channel videotransmission.

Trin 4

Åbn startmenuen, og gå til computerens kontrolpanel. Vælg menuen Udseende og tilpasning, og åbn Skærm (Windows Seven). Åbn menuen Juster skærmopløsning.

Trin 5

Vælg det symbolske billede af det andet display (TV), og aktiver indstillingen Gør denne skærm til primær. Normalt bruges denne parameter i tilfælde af et enkeltkanals grafikkort.

Trin 6

Hvis din videoenhed understøtter tokanalstilstand, skal du aktivere emnet "Dupliker disse skærme". I dette tilfælde transmitteres et identisk billede til begge enheder.

Trin 7

Hvis du aktiverer funktionen "Udvid denne skærm", vil du være i stand til at bruge begge enheder uafhængigt af hinanden. I dette tilfælde anbefales det at udpege en standardskærm som hovedenhed, fordi det er på den, at alle applikationer oprindeligt startes.

Anbefalede: