Sådan ændres Tastaturets Sprog

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Tastaturets Sprog
Sådan ændres Tastaturets Sprog

Video: Sådan ændres Tastaturets Sprog

Video: Sådan ændres Tastaturets Sprog
Video: Lær tastaturet at kende - intro 2024, Kan
Anonim

Sættet med tegn på tastaturet udføres på to sprog - russisk og engelsk. Sprog er indstillet som standard, afhængigt af dit operativsystem, og det kan ændres enten ved at trykke på en tastaturgenvej eller fra genvejslinjen (til højre nederst på skærmen). Det er let nok at skifte sprog, det kan gøres på flere måder.

Sådan ændres tastaturets sprog
Sådan ændres tastaturets sprog

Instruktioner

Trin 1

Tastaturgenvejen kan være forskellig, oftest er det "Shift" og "Alt" eller "Ctrl" og "Alt". Med forskellige muligheder for at skifte sprog på computeren finder du den ønskede tastaturgenvej. Prøv at trykke på den første mulighed for tastaturgenvejen, hvis det ikke hjælper, så den anden.

Trin 2

Find dit sprog i værktøjslinjen Hurtig adgang. Klik på ikonet med venstre museknap. Et vindue med to sprog vises. Vælg det ønskede sprog, og klik igen. Gentag alle trin fra starten for at ændre sproget igen.

Trin 3

På nogle computermodeller findes der kun en engelsk version af sprogsættet. Hvis du ikke kan skifte sprog, skal du kontrollere de tekniske specifikationer eller installere et andet operativsystem.

Anbefalede: