Sådan Monteres Bundkortet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Monteres Bundkortet
Sådan Monteres Bundkortet

Video: Sådan Monteres Bundkortet

Video: Sådan Monteres Bundkortet
Video: Sådan monterer du din CPU i bundkortet 2024, Kan
Anonim

Du kan spare meget på at købe en computer, hvis du køber alle komponenterne og samler den selv. Der er ikke noget særligt vanskeligt ved dette. Selvfølgelig skal du tage dig tid til at studere lidt pc-arkitektur. Men du kan selv lære at montere en computer. Derudover vil du i fremtiden ikke have nogen problemer med at udskifte nogen komponent på din pc. Du skal starte samlingen ved at fastgøre bundkortet til sagsvæggen.

Sådan monteres bundkortet
Sådan monteres bundkortet

Nødvendig

  • - computer sag
  • - skruetrækker.

Instruktioner

Trin 1

I computerteknologiens verden er alt standardiseret. Dette betyder ikke, at alle bundkort har den samme formfaktor. Men der er visse standarder. Det samme gælder computer sager. I hver af dem er der en monteringsstandard for alle formfaktorer for bundkort.

Trin 2

Først skal du fjerne dækslet fra computerkassen. Derefter er det bedst at lægge det på siden. I denne stilling vil det være mest bekvemt for dig at arbejde. På bagsiden af sagen er der et sted til at udgive bundkortets grænseflader. Anbring kortet, så dets grænseflader føres ud til systemenheden.

Trin 3

Se nu nærmere på enheden. Du vil se, at der er huller til monteringsskruerne på siderne. På computerkassen, de samme steder, er der specielle "ben", der bare passer til hullerne på tavlen. Brug monteringsskruerne til at fastgøre systemkortet til computerbunden. Skruerne skal skrues tæt ind, så enheden til sidst sidder godt fast i systemenheden. Selve bundkortet vejer lidt, men du skal tage højde for, at der stadig er knyttet et grafikkort, en processor og en tung radiator til det.

Trin 4

Nu skal du forbinde ledningerne, der går fra computerkassen til systemkortet. Nederst til højre på bundkortet er grænsefladerne til tilslutning af tænd / sluk-knappen, nulstilling og harddisksensor. I nærheden er ledningerne, der løber fra forsiden af computerkassen. Hver ledning har et forbindelsesstik med en indskrift på.

Trin 5

Bundkortmanualen indeholder en beskrivelse af hver grænseflade. For eksempel, hvis diagrammet siger Power SW, betyder det, at blandt ledningerne skal du finde den på stikket, som Power SW også er skrevet om, og slutte den til denne grænseflade. Hvis du tilslutter det forkert, brænder intet, computeren starter simpelthen ikke.

Anbefalede: