Sådan Tilsluttes Et Videokamera Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Videokamera Til En Computer
Sådan Tilsluttes Et Videokamera Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Videokamera Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Videokamera Til En Computer
Video: Overførsel fra kamera til pc 2024, Kan
Anonim

Mange computerbrugere ønsker at udstyre dem med kameraer til at tage billeder i realtid. Der er flere typer af sådanne kameraer. Nogle af dem er forbundet direkte, andre via mellemliggende udstyr.

Sådan tilsluttes et videokamera til en computer
Sådan tilsluttes et videokamera til en computer

Instruktioner

Trin 1

For at slutte et USB-webkamera til maskinen skal du blot slutte det til porten. Derefter kører xawtv-programmet i Linux. Hvis kameraet understøttes, vil du se et billede. Hvis kameraet ikke understøttes, kræves der temmelig komplicerede indstillinger. Du kan enten finde en beskrivelse af disse indstillinger ved hjælp af kameraets navn i søgemaskinerne eller ændre den til en anden. Nogle gange hjælper det med at ændre eller opdatere distributionskit. I Windows skal du installere drivere og programmer fra den medfølgende disk, før du bruger et webcam. Bemærk, at drivere fra et kamera muligvis ikke fungerer sammen med et andet.

Trin 2

For at slutte et IP-videokamera til en computer skal du slutte det til en tilgængelig port på routeren. Hvis kameraet har brug for strømforsyning via PoE, skal du levere det via en speciel adapter, og hvis ikke, skal du levere det separat under overholdelse af polariteten. Indtast derefter IP-adressen, der er tildelt den af routeren via DHCP, i browserens adresselinje. Webgrænsefladen vises, hvorfra du kan konfigurere de nødvendige indstillinger. Sørg for at indstille en stærk adgangskode. Start derefter med at se billedet fra kameraet via den samme webgrænseflade.

Trin 3

For at tilslutte et kamera, der producerer et analogt videosignal, skal du bruge et specielt kort - en TV-tuner. Installer kortet i et ledigt PCI-stik, når computeren er slukket, tilslut kameraet via kompositvideoindgangsstikket (afhængigt af tunermodellen kan det bruge RCA eller, sjældnere, BNC-standard), tænd derefter kameraet og computer. For at arbejde med det i Linux skal du bruge tvtime-programmet eller den samme xawtv. Sandsynligheden for, at tavlen identificeres korrekt med det samme, er meget højere end den samme sandsynlighed for et webcam. I Windows skal du installere drivere og programmer fra den disk, der fulgte med kortet. Hvis ikke, skal du bruge Kastor TV-softwarepakken.

Trin 4

Vælg en lavfrekvent videoindgang i programmet (hvis der er flere af dem, skal du kontrollere, hvilket signal signalet kommer fra). Hvis kameraet er i farve, og billedet er sort og hvidt, skal du skifte tv-standard (hvordan det gøres afhænger af programmet).

Anbefalede: