Sådan Opdateres Underskrifter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres Underskrifter
Sådan Opdateres Underskrifter

Video: Sådan Opdateres Underskrifter

Video: Sådan Opdateres Underskrifter
Video: Sådan laver du en underskrift i Word 2024, April
Anonim

Opdatering af softwares signaturer til ethvert antivirusprogram er en vigtig proces. NOD32 antivirus er ingen undtagelse. Det er et effektivt værktøj til bekæmpelse af computervirus, men uden opdatering af underskrifterne svækkes programmets beskyttelse, da antallet af forskellige vira vokser hver dag.

Sådan opdateres underskrifter
Sådan opdateres underskrifter

Nødvendig

  • - computer
  • - NOD32 antivirus
  • - USB-flashdrev med opdateringspakke
  • - Internetadgang
  • - opdater serveradresse
  • - adgangskompetencer til computerbrugere.

Instruktioner

Trin 1

Hvis internettet er tilsluttet, og NOD32-programmet er tilgængeligt, opdateres signaturdatabaserne automatisk (på grund af forbindelsen til opdateringsserveren). Hvis der ikke er nogen internetforbindelse, kan signaturdatabaserne opdateres manuelt. For at gøre dette skal du åbne programmenuen ved at dobbeltklikke på venstre museknap på programikonet (den er placeret på værktøjslinjen tæt på uret). Eller gå til programmet gennem menuen "Start" ved at klikke på linjen "Programmer", og indtast derefter NOD32-programmet og ind i NOD32-menuen.

Trin 2

I vinduet, der vises til venstre, skal du åbne menuen "Indstillinger". I dette tilfælde skal visningen af menuen være i udvidet tilstand. I det åbne vindue med indstillinger skal du klikke på linjen "Indtastning af hele træet med avancerede parametre". En ny dialogboks åbnes.

Trin 3

På listen til venstre skal du finde linjen "Opdater" og klikke på den med venstre museknap. I linjen "Opdater server" skal du klikke på knappen "Skift" og tilføje adressen på opdateringsserveren. Hvis opdateringspakken er på et USB-flashdrev, skal du kopiere den til din computer og i denne linje skrive stien til denne mappe, klikke på knappen "Tilføj". Ved at klikke på knappen "OK" aktiverer du opdateringsserveren.

Trin 4

Venstreklik på linjen "Opdater virussignaturdatabase". Signaturdatabaser opdateres. Når opdateringen er gennemført, vises en meddelelse om, at virussignaturdatabasen er blevet opdateret.

Anbefalede: