Sådan Repareres Microsoft Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres Microsoft Word
Sådan Repareres Microsoft Word

Video: Sådan Repareres Microsoft Word

Video: Sådan Repareres Microsoft Word
Video: Как восстановить несохраненный или поврежденный документ Microsoft Word, Excel или PowerPoint ⚕️📖💥 2024, Kan
Anonim

I Microsoft Word-programmet oprettes ofte vigtige dokumenter - uddannelsesmæssige, arbejds- og andre filer, hvis tab kan alvorligt skade brugerens aktiviteter. Imidlertid går nogle gange ikke-gemte dokumenter tabt efter en uventet strømafbrydelse, computerfejl, programfejl og andre begivenheder - i hvilket tilfælde dokumentet skal gendannes. Der er flere nemme måder at gendanne dokumenter i Microsoft Word.

Sådan repareres Microsoft Word
Sådan repareres Microsoft Word

Instruktioner

Trin 1

Hvis du arbejder med en tekstfil, der er gemt på en flytbar enhed, skal du aktivere automatisk oprettelse af en lokal kopi af et dokument, der er i fjerntilstand og gemmes, også i fjerntilstand. For at gøre dette skal du åbne Word-hovedmenuen og åbne elementet Word-indstillinger.

Trin 2

Vælg fanen "Avanceret" og find afsnittet "Gem". Marker afkrydsningsfeltet ud for linjen "Kopier slettede filer til denne computer, og opdater dem, når de gemmes".

Trin 3

Hvis din fil er placeret på en harddisk og ikke på netværket eller på flytbare medier, kan du konfigurere programmet, så det gemmer sikkerhedskopier i automatisk tilstand. Hvis du ved et uheld slukker for din computer, eller programmet går ned, gendannes det automatisk dokumentet fra sikkerhedskopien.

Trin 4

For at konfigurere automatisk lagring skal du åbne hovedmenuen i Word og derefter åbne afsnittet Word-indstillinger. Som i ovenstående tilfælde skal du finde sektionen "Gem" i fanen "Avanceret" og markere afkrydsningsfeltet ud for linjen "Opret altid en sikkerhedskopi", hvis den stadig ikke er der.

Trin 5

For at åbne sikkerhedskopien, hvis den ikke åbnes automatisk, skal du vælge sektionen "Filer" -> "Åbn" og derefter indstille værdien "Alle filer" i vinduet "Type af filer". Mappen, hvor dit dokument er placeret, indeholder sikkerhedskopier, som gemmes i wbk-formatet. Tilpas visningen af mappen i form af en tabel, og vælg den ønskede fil fra typen "Gemt kopi af Word".

Trin 6

Hvis filen er beskadiget, når det er umuligt at åbne den på den sædvanlige måde, skal du bruge gendannelsesfunktionen - kør programmet og i menuen Filer skal du vælge indstillingen Åbn og derefter klikke på det ønskede dokument i opdagelsesrejsende. Til højre for knappen Åbn skal du klikke på pilen og vælge underkategorien "Åbn og gendan". Tryk på Enter.

Trin 7

Du kan også åbne den beskadigede fil med et andet program - for eksempel i HTML- eller txt-format. I dette tilfælde går al formatering tabt, men selve teksten bevares.

Anbefalede: