Sådan Fjernes Karantæne På Kaspersky

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Karantæne På Kaspersky
Sådan Fjernes Karantæne På Kaspersky

Video: Sådan Fjernes Karantæne På Kaspersky

Video: Sådan Fjernes Karantæne På Kaspersky
Video: Как установить антивирус Касперский БЕСПЛАТНО. KASPERSKY FREE 2024, Kan
Anonim

Nogle gange placeres antivirusprogrammer på listen over objekter i karantæne de filer, der ikke er ondsindede. I dette tilfælde er brugerens adgang til dem begrænset, men nogle gange er de nødvendige for at udføre bestemte handlinger. I sådanne tilfælde giver programmet en gendannelsesfunktion.

Sådan fjernes karantæne på Kaspersky
Sådan fjernes karantæne på Kaspersky

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at filen i karantæne af antivirusprogrammet ikke udgør en trussel for dine filer og operativsystemet. Hvis du ikke er sikker, skal du kontrollere det igen med et andet antivirusprogram med opdaterede databaser, men før eller efter det blev føjet til Kaspersky-listen. Åbn mappen, hvor det karantæneobjekt, du har brug for, var placeret før scanningen, fordi de gendannes i biblioteket på den tidligere placering.

Trin 2

Åbn Kaspersky Anti-Virus. Find elementet "Karantæne" i hovedmenuen. På listen over filer skal du vælge den, du har brug for til yderligere arbejde, og ved hjælp af højreklikmenuen skal du vælge menupunktet "Gendan".

Trin 3

Hvis du vil udføre denne handling med alle filer, skal du trykke på Ctrl + A-tastekombinationen og bruge højre museknap til at gendanne dem. Hvis filerne vises i biblioteket med deres tidligere placering, har du gjort alt rigtigt.

Trin 4

Hvis du vil gendanne data fra karantæne i mobilversionen af antivirusprogrammet, skal du åbne Kaspersky-hovedmenuen og vælge menupunktet "Karantæne" på fanen "Anti-Virus". Vælg den fil, du har brug for, med musen.

Trin 5

Klik på knappen for gendannelsesfunktionerne. Kontroller, om den fil, du har brug for, vises i biblioteket på den forrige placering.

Trin 6

Hvis du ofte støder på problemet med at tilføje filer, der ikke udgør en trussel mod dit operativsystem, til karantænelisten over Kaspersky Anti-Virus, kan du prøve at opdatere dets databaser ved at udføre en opdatering.

Trin 7

Installer også yderligere antivirussoftware til at scanne sådanne filer. For eksempel DrWebCureIt-værktøjet, der kører uden installation. Programmer har forskellige antivirusdatabaser, og derfor vil tilstedeværelsen af en trussel fra sådanne filer blive opdaget rettidigt.

Anbefalede: