Sådan Fjernes Vira Fra Karantæne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Vira Fra Karantæne
Sådan Fjernes Vira Fra Karantæne

Video: Sådan Fjernes Vira Fra Karantæne

Video: Sådan Fjernes Vira Fra Karantæne
Video: How to Remove Viruses From Your Computer 2024, April
Anonim

Når et antivirusprogram finder en virus på din computer, sætter den det i karantæne. Dette gøres, fordi der blandt de inficerede filer kan være filer, som brugeren har brug for. De kan gendannes fra karantæne. I karantæne er den inficerede fil inaktiv og kan ikke skade computeren. Over tid samler det et bestemt antal filer, der skal slettes.

Sådan fjernes vira fra karantæne
Sådan fjernes vira fra karantæne

Instruktioner

Trin 1

Kør en fuld scanning af din computer. Vælg alle logiske drev og RAM som scanningsobjekter. Vælg "Deep Scan" som scanningsprofil. Vent til slutningen af proceduren. I denne tilstand kører computeren langsommere, så det anbefales ikke at udføre nogen handlinger under denne proces. Hvis antivirusprogrammet registrerer inficerede filer, vil det sætte dem i karantæne.

Trin 2

Nu skal du gå til "Karantæne". I hvert antivirusprogram kan stien til fanen "Karantæne" være forskellig. Undersøg bare antivirusmenuen nøje, så finder du denne fane. For eksempel skal du i ESET NOD32-antivirusprogrammet, for at åbne karantænemappen, vælge indstillingen Hjælpeprogrammer i hovedprogrammenuen. Vælg derefter "Karantæne" fra listen over hjælpeprogrammer.

Trin 3

Når du har åbnet "Karantæne", skal du undersøge, hvilke filer der er placeret der af antivirusprogrammet. Skal indeholde filstørrelse, objektnavn og årsag. Linjen "Årsag" angiver filnavnet og virustypen. I karantæne er vira helt inaktive og kan ikke skade din computer. Kontroller, om der er nogen filer, du har brug for, blandt de inficerede filer. I så fald kan du gendanne dem og prøve at rense dem.

Trin 4

Højreklik nu på den fil, du vil fjerne fra karantæne. En kontekstmenu vises. Vælg kommandoen "Slet" i den. Virussen fjernes fra din computer.

Trin 5

Hvis filen ikke slettes, er denne fil en systemfil. Det vil sige, uden det kan operativsystemet ikke fungere. Du kan ikke slette systemfiler. Da virussen sættes i karantæne, spreder den sig ikke længere, så denne fil vil ikke skade din computer. Lad det fortsat gemmes i mappen "Karantæne".

Anbefalede: