Hvordan Karantæne I Kaspersky

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Karantæne I Kaspersky
Hvordan Karantæne I Kaspersky

Video: Hvordan Karantæne I Kaspersky

Video: Hvordan Karantæne I Kaspersky
Video: How To Empty Quarantine In Kaspersky Security Free Antivirus [Tutorial] 2024, Kan
Anonim

For de fleste brugere er Kaspersky Anti-Virus blevet den "bedste" standard. Uanset hvor godt et antivirus er, er det dog pr. Definition ikke i stand til at træffe de rigtige beslutninger med 100% nøjagtighed. antivirusdatabaser tager tid at opdatere. Filer, der er mistænkelige, sættes i karantæne af Kaspersky og omdøber dem og gør dem umulige at køre. Du kan dog også sætte andre filer i karantæne.

Hvordan karantæne i Kaspersky
Hvordan karantæne i Kaspersky

Instruktioner

Trin 1

For at flytte den krævede fil til karantæne skal du gå til fanen "Computerbeskyttelse" i hovedprogramvinduet. I øverste højre del af vinduet skal du finde karantæneknappen, der ligner et ikon for radioaktiv trussel. Klik på den med venstre museknap. Vinduet "Beskyttelsesstatus" åbnes.

Trin 2

Åbn fanen "Opdagede trusler". Vælg "Karantæne" på rullelisten på denne fane. Find derefter det blå link nederst i vinduet - "Flyt til karantæne". Klik på linket, og vælg den fil, der efter din mening skal placeres i antivirus-karantænezonen i det vindue, der åbnes, og klik derefter på knappen "Åbn".

Trin 3

Klik på plustegnet øverst på fanen, overfor ordet Status. Du vil se datoen, filen blev tilføjet, dens status, det faktum, at infektion blev opdaget / ikke opdaget, samt filens adresse. Selve det faktum, at den fil eller mappe, du har angivet, er i denne antivirusfane, indikerer, at de data, du har angivet, er sat i karantæne.

Trin 4

Åbn karantænemappen sikkert. Når antivirusprogrammet er færdigt med at scanne filer, er kun de filer, der kun med en vis grad af sandsynlighed er farlige, i karantæne. Du kan ikke køre trojanske heste eller vira ved blot at åbne denne mappe. de data, der er placeret i den, gennemgår foreløbig omdøbning og kryptering.

Trin 5

Husk, at karantænefilerne også kontrolleres under efterfølgende opdateringer af antivirusdatabaser, og hvis det er bevist, at filen ikke er farlig, kan den gendannes. Dette sker normalt med eksekverbare filer af mistænkte licenserede programmer.

Trin 6

Åbn vinduet Beskyttelsesstatus, naviger til karantænefilerne, og vælg.exe-filerne til de programmer, som du har tillid til, og vil udtrække dem fra karantæne. Højreklik på filen og åbn genvejsmenuen. I denne menu skal du vælge punktet "Gendan", hvorefter filen ekstraheres fra karantænezonen og gendannes til sin tidligere placering.

Anbefalede: