Sådan Vælges En Gruppe Filer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Gruppe Filer
Sådan Vælges En Gruppe Filer

Video: Sådan Vælges En Gruppe Filer

Video: Sådan Vælges En Gruppe Filer
Video: Sådan deler du filer i din LinkedIn gruppe 2024, Kan
Anonim

Brugeren kan udføre forskellige handlinger med filer og mapper på computeren: kopiere, slette, flytte dem. Nogle gange er der tidspunkter, hvor du skal udføre den samme handling for flere filer på én gang. For at gøre dette skal du først vælge en gruppe filer.

Sådan vælges en gruppe filer
Sådan vælges en gruppe filer

Instruktioner

Trin 1

Du kan vælge flere filer eller mapper på forskellige måder. Du kan bruge begge museknapper og taster til at vælge, eller du kan bruge en kombination af både taster og museknapper på samme tid. I høj grad afhænger udvælgelsesmetoden af brugerens vaner.

Trin 2

For at vælge en gruppe filer ved hjælp af musen skal du placere markøren i et frit område på mappen eller skrivebordet og trykke på venstre museknap. Uden at slippe knappen skal du flytte markøren i den ønskede retning, så gruppen af filer er i en lysegrå ramme, der følger markøren. Slip museknappen for at afslutte udvælgelsesprocessen. Udgiv derefter en kommando til den valgte gruppe af filer.

Trin 3

Hvis du bruger tastaturtaster, skal du vælge den første fil i gruppen (brug Tab-tasten og piletasterne til at vælge et objekt). Når den er fremhævet, skal du trykke på og holde Skift-tasten nede, bruge piletasterne til at navigere til den sidste fil i gruppen og slippe Skift-tasten. Vælg en kommando til den fremhævede gruppe.

Trin 4

Du kan også vælge de ønskede objekter ved hjælp af Skift-tasten og musen. Placer markøren på det første objekt, tryk på Skift-tasten, peg med musemarkøren mod det sidste objekt, slip nøglen - alle filer mellem det første og sidste objekt vælges.

Trin 5

Hvis du har brug for at vælge filer placeret i forskellige dele af mappen (spredte objekter), skal du vælge den første fil, trykke på Ctrl-tasten på tastaturet og pege musemarkøren på alle de filer, du har brug for en efter en. Slip Ctrl-tasten, og udfør den ønskede handling på den valgte filgruppe.

Trin 6

For at vælge alle filer i en mappe skal du trykke på Ctrl-tastekombinationen og det latinske bogstav A eller vælge "Rediger" -elementet og kommandoen "Vælg alt" i den øverste menulinje. For at fjerne markeringen fra de valgte filer skal du blot klikke på et ledigt sted i mappen med venstre museknap eller vælge kommandoen "Inverter markering" i menuen "Rediger".

Anbefalede: