Sådan Udtrækkes Musik Fra Video

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udtrækkes Musik Fra Video
Sådan Udtrækkes Musik Fra Video

Video: Sådan Udtrækkes Musik Fra Video

Video: Sådan Udtrækkes Musik Fra Video
Video: Sigur Ros - Glósóli [Official Music Video] 2024, April
Anonim

Sikkert, mange når man ser film mindst en gang tænkte på, hvordan man finder eller udtrækker musik fra en film. Hvis du ikke kan finde det på Internettet, kan du nemt udtrække det fra filmen ved hjælp af speciel software.

Sådan udtrækkes musik fra video
Sådan udtrækkes musik fra video

Det sker ofte, når du måske kan lide en sang eller et soundtrack, mens du ser en film. Og så opstår opgaven - at finde eller udtrække det spor, du kan lide. Ved første øjekast kan det virke som at finde en sang er ret let - bare gå til Internettet og fremsætte en lignende anmodning i en søgemaskine. Desværre er det ikke altid muligt at finde det, du ønsker. For at løse denne vanskelige opgave har brugeren brug for speciel software, som er rigeligt i dag.

VideoMASTER-program

For eksempel kan du bruge VideoMASTER-programmet. Det kan downloades fra det officielle websted og installeres på din personlige computer. Efter installation af programmet skal du starte det og tilføje en video eller film, hvorfra du vil udtrække en lydoptagelse. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Tilføj", som er placeret i programmets øverste venstre hjørne. Når videoen er tilføjet, skal brugeren åbne sektionen "Konverter til …" og vælge "Audioformater". Derefter skal du vælge det optimale lydformat blandt alle mulige muligheder (AAC, AC3, FLAC, M4A, MP3, OGG, WAV, WMA). Når det optimale lydformat er valgt, kan du gå direkte til konverteringen. Angiv den mappe, hvor lydfilen skal gemmes, og klik på knappen "Konverter". Som et resultat skal brugeren vente til slutningen af proceduren.

Online-audio-konverter

Selvfølgelig er denne konverter ikke den eneste af sin art. Du kan bruge en speciel online lydkonverter (Online-lydkonverter), som er placeret på den tilsvarende ressource. Når webstedet er åbnet, skal du angive den fil, hvorfra lyden ekstraheres, vælge lydformat og kvalitet og endelig klikke på "Konverter" -knappen. Efter afslutningen af processen kan brugeren downloade det resulterende lydfragment ved hjælp af den relevante knap ("Download"). Som du måske gætter på, er denne metode meget enklere og mere praktisk end den foregående, men den har en ulempe, som er, at brugeren kun kan udtrække lyd fra en fil, der ikke er mere end 15 MB i størrelse.

Gratis video til MP3 Converter

Alternativt kan du downloade det fra det officielle websted og bruge Free Video to MP3 Converter. Efter start af programmet skal du vælge emnet "mp3 og lyd" og derefter "Gratis video til mp3". Dernæst i feltet "Gem til …" angives den endelige placering af filen, og ved hjælp af knappen "Tilføj filer" vælges den video, hvorfra du vil udtrække musik. Derefter kan du klikke på knappen "Konverter" og vente på afslutningen af proceduren.

Anbefalede: