Sådan åbnes Fjernadgang

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Fjernadgang
Sådan åbnes Fjernadgang
Anonim

Fjernadgang giver dig mulighed for at udføre processen med at interagere med dit skrivebord fra en fjerncomputer. Alle dine programmer, filer og netværksressourcer vil altid være med dig. Denne mulighed er meget praktisk og nødvendig. Når alt kommer til alt kan du ikke have en computer med dig overalt. For at bruge denne funktion skal du først konfigurere bestemte parametre.

Sådan åbnes fjernadgang
Sådan åbnes fjernadgang

Instruktioner

Trin 1

Log ind som administrator for at åbne adgang til eksternt skrivebord. Højreklik på ikonet "Denne computer". Vælg Egenskaber i den menu, der vises. Gå til "Systemegenskaber". Klik på "Fjernbrug". Prøv at aktivere "Tillad fjernadgang til denne computer".

Trin 2

For at aktivere fjernadgangsfunktionen på din computer skal du være medlem af gruppen Administratorer eller "Remote Desktop Users Group". For at gøre dette skal du logge ind på systemet som administrator. Højreklik på ikonet "Denne computer" og gå til "Egenskaber". I "Systemegenskaber" skal du vælge "Fjernbrug". Gå til afsnittet "Vælg fjernbrugere". Klik på "Tilføj" i det vindue, der vises. Hvor der står "Indtast navnet på de objekter, der kan vælges", skriv navnet på den bruger, der skal føjes til listen. For at finde alle brugere kan du klikke på kolonnen "Avanceret" og "Søg". Efter tilføjelse af brugeren skal du klikke på "Ok".

Trin 3

For at installere "Remote Desktop Connection" på computere skal du indsætte softwaredisken i drevet. Vælg kolonnen "Udfør yderligere opgaver" i installationsmenuen. Klik på knappen Install guiden til installation af eksternt skrivebord. En instruktion vises for dig at følge. Det hjælper dig med at fuldføre installationen. Efter installationen skal du gå til "Start". Vælg fanen Programmer og tilbehør. Klik på "Kommunikation" og "Forbindelse til eksternt skrivebord". I vinduet, der vises, skal du skrive computerens navn eller IP ned. Klik på "Opret forbindelse". Vinduet "Windows velkomst" vises. Indtast dit navn, din adgangskode (domæne, hvis det er nødvendigt). Nu kan du bruge det.

Anbefalede: