Sådan Aktiveres Fjernadgang Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Fjernadgang Til En Computer
Sådan Aktiveres Fjernadgang Til En Computer

Video: Sådan Aktiveres Fjernadgang Til En Computer

Video: Sådan Aktiveres Fjernadgang Til En Computer
Video: Флюсы для ручной пайки . Характеристики флюсов. Отмывка флюса 2024, Kan
Anonim

Brug af fjernadgangsadgangsfunktionen hjælper dig med at administrere din personlige pc næsten hvor som helst i verden. Windows-operativsystemer har deres egen mekanisme til konfiguration af en fjernbrugerforbindelse.

Sådan aktiveres fjernadgang til en computer
Sådan aktiveres fjernadgang til en computer

Er det nødvendigt

  • - operativsystem Windows XP og nyere;
  • - administratorkonto.

Instruktioner

Trin 1

Først skal du aktivere de nødvendige operativsystemindstillinger på den computer, du vil oprette forbindelse til. I Windows XP skal du gøre dette ved at åbne menuen "Start" og højreklikke på ikonet "Denne computer". Vælg Egenskaber. Alle beskrevne handlinger skal udføres ved hjælp af en administratorkonto.

Trin 2

Klik på fanen Fjernbrug. Aktivér funktionen "Tillad fjernadgang til denne computer". For at gøre dette skal du markere afkrydsningsfeltet ud for elementet med samme navn.

Trin 3

Opret nu en liste over konti, som fjernbrugere kan få adgang til denne computer med. Klik på knappen Vælg brugere. Gå til "Tilføj".

Trin 4

Indtast navnene på de konti, der kan bruge fjernadgang til computeren. Husk, at disse konti skal være til stede i det operativsystem, du bruger. Opret nye konti, hvis de mangler.

Trin 5

For at oprette en forbindelse til en computer i Windows Seven skal du bruge punktet "Fjernadgang" i menuen "System". Du kan få adgang til det via kontrolpanelet.

Trin 6

Opret forbindelse til din computer. I Windows XP skal du åbne Start-menuen og navigere til listen over hjælpeprogrammer, der findes i Tilbehør-biblioteket. Klik på ikonet med titlen "Remote Desktop Connection".

Trin 7

Indtast IP-adressen på målcomputeren. Hvis din pc har adgang til internettet via en VPN-forbindelse, skal du indtaste den eksterne IP-adresse. Klik på knappen "Opret forbindelse". Vent på, at brugernavnet og adgangskodemenuen vises. Udfyld de tilgængelige formularer og klik på knappen "Næste".

Trin 8

Med Windows Seven kan du på forhånd sende en invitation til en bestemt bruger. Brug denne funktion, hvis du vil oprette forbindelse til din pc uden at bruge en eksisterende konto.

Anbefalede: