Sådan Køres Et Program På En Fjerncomputer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køres Et Program På En Fjerncomputer
Sådan Køres Et Program På En Fjerncomputer

Video: Sådan Køres Et Program På En Fjerncomputer

Video: Sådan Køres Et Program På En Fjerncomputer
Video: Axapta - fjernskrivebord 2024, Kan
Anonim

Nogle gange har en computerbruger brug for muligheden for at få adgang til en computer, som han ikke er i øjeblikket. Årsagen til dette kan være at få data fra en arbejdscomputer til en hjemmecomputer eller omvendt for at få arbejdet gjort.

Sådan køres et program på en fjerncomputer
Sådan køres et program på en fjerncomputer

Nødvendig

  • - computer;
  • - internettet;
  • - software.

Instruktioner

Trin 1

Forbind oprindeligt med den fjerncomputer, som du skal udføre arbejde på. Dette kan gøres via en standard Windows-procedure kaldet Remote Desktop Connection. Fjernforbindelser skal konfigureres til at modtage på målcomputeren. Hvis disse betingelser er opfyldt, skal du indtaste login og adgangskoden til pc-brugeren.

Trin 2

Klik på knappen "Indstillinger" for at bruge de avancerede indstillinger til forbindelsen. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse eksternt.

Trin 3

Vælg fanen Generelt i venstre side. Indtast derefter brugernavnet i linjen med navnet "Bruger". Dette er nødvendigt, så fjerncomputeren kan identificere dig, når du opretter forbindelse. Gem derefter de indstillinger, du har valgt, så du senere kan være i stand til gentagne gange at oprette forbindelse til denne computer. Denne funktion er tilgængelig under "Forbindelsesparametre".

Trin 4

Kør det program, du har brug for, på fjerncomputeren. Dette kan gøres på to måder.

Trin 5

Gå til fanen "Programmer", marker derefter afkrydsningsfelterne i den ønskede menu, og angiv derefter stien til arbejdsmappen og direkte til programmet. Klik på fanen Avanceret for at vælge hastigheden på forbindelsen til fjerncomputeren. Du kan også aktivere eller deaktivere nogle ekstra funktioner. Sørg for under fanen "Forbindelse" at få adgang til den nødvendige computer og foretage yderligere indstillinger for forbindelsen.

Trin 6

Opret forbindelse til fjerncomputeren på anden måde ved hjælp af TeamViewer. Installer programmet ved at besvare de spørgsmål, det stiller. TeamViewer skal også være installeret på fjerncomputeren. Når brugeren af den eksterne pc giver dig adgang, skal du indtaste sin adgangskode og ID og derefter starte det ønskede program.

Anbefalede: