Sådan Slukkes Windows-højttaler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Windows-højttaler
Sådan Slukkes Windows-højttaler

Video: Sådan Slukkes Windows-højttaler

Video: Sådan Slukkes Windows-højttaler
Video: Sådan løser du problemer med lyden (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Ikke alle lyde, der kommer fra højttaleren i systemenheden, kan behage brugeren af pc-platformen. I de fleste tilfælde irriterer de bare personen. Løsningen på dette problem er at deaktivere det fuldstændigt gennem registreringsdatabasen ved hjælp af softwareværktøjer eller manuelt.

Sådan slukkes Windows-højttaler
Sådan slukkes Windows-højttaler

Nødvendig

Computer

Instruktioner

Trin 1

Prøv at deaktivere systemhøjttaleren gennem registreringsdatabasen til dit operativsystem (Windows). Åbn Registreringseditor. For at gøre dette skal du ringe til genvejsmenuen på skrivebordselementet "Denne computer" og vælge emnet med samme navn. Kontekstmenuen påkaldes ved at trykke på højre museknap. Du kan også påberåbe Registreringseditor ved hjælp af applet'en Kør. Tryk på Win + R-tastaturgenvejen, skriv regedit, og tryk på Enter.

Trin 2

I det åbne Regedit-vindue skal du gå til venstre rude og vælge HKEY_CURRENT_USER-grenen. Naviger til mappen Kontrolpanel i denne gren og derefter på Lyd. Alle indstillingerne for lydmappen vises i højre side af vinduet. Find parameteren Bip. Hvis den ikke findes, skal der oprettes en ny parameter.

Trin 3

For at gøre dette skal du højreklikke på et tomt rum i højre rude og vælge afsnittet "Opret". I den menu, der åbnes, skal du klikke på "String parameter" og indtaste navnet Bip. Dobbeltklik på den nye parameter, og indtast Nej for at deaktivere systemhøjttalernes lyde.

Trin 4

For at deaktivere den indbyggede højttaler gennem den programmatiske metode skal du starte appleten "Enhedshåndtering". Klik på Start-menuen, og vælg Kontrolpanel. Dobbeltklik på ikonet "System" i det vindue, der åbnes.

Trin 5

I det vindue, der vises, skal du klikke på fanen "Hardware" og klikke på knappen "Enhedshåndtering". I den kørende applet skal du åbne menuen "Vis" og klikke på "Vis skjulte enheder". Nu på listen over enheder skal du finde og åbne sektionen "Systemenheder". Dobbeltklik på linjen "Intern højttaler" og vælg indstillingen "Deaktiveret" i egenskaberne.

Trin 6

Den mest radikale måde er at afbryde signalkablerne fra den interne højttaler. Alt du skal gøre er at fjerne bare den ene sidevæg på systemenheden og frakoble højttalerkablerne fra stikkene på bundkortet. Selve højttaleren er placeret i nærheden af tænd / sluk-knapperne og nulstil.

Anbefalede: