Sådan Slukkes Windows Security Alert

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Windows Security Alert
Sådan Slukkes Windows Security Alert

Video: Sådan Slukkes Windows Security Alert

Video: Sådan Slukkes Windows Security Alert
Video: ошибка фейсит античит error your system hasn't been patched windows 10 2024, Kan
Anonim

En af komponenterne i Windows OS er "Sikkerhedscenter". Han overvåger ændringer i systemet og giver besked om dem, der efter hans mening reducerer niveauet for computersikkerhed. Brugeren kan blive generet af regelmæssige skrig af alarm, og der er et ønske om at slukke for dette center.

Sådan slukkes Windows Security Alert
Sådan slukkes Windows Security Alert

Instruktioner

Trin 1

Hvis du kører Windows XP, skal du dobbeltklikke på ikonet Sikkerhedscenter i Kontrolpanel. I venstre side af skærmen, i sektionen "Ressourcer", skal du klikke på linket "Skift den måde, du får besked om …", og fjern markeringen i afkrydsningsfelterne for de opgaver, du ikke er interesseret i. Klik på OK for at bekræfte din beslutning.

Trin 2

Hvis du har Windows 7 installeret på din computer, skal du klikke på linket System og sikkerhed i Kontrolpanel. I et nyt vindue skal du åbne linket "Support Center" og i venstre side af skærmen vælge "Configure Support Center". I vinduet "Deaktiver eller aktiver meddelelser" skal du fjerne markeringen ved siden af unødvendige opgaver.

Trin 3

Det er muligt at deaktivere Centeradvarsler ved hjælp af Registreringseditor. Udvid mappen [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftSecurity Center], og find tasterne FirewallDisableNotify, UpdatesDisableNotify og AntiVirusDisableNotify på højre side af skærmen.

Trin 4

Gør deres værdi lig med 1. For at gøre dette skal du højreklikke på parameteren og vælge indstillingen "Skift". Indtast 1 i feltet "Værdi", og bekræft ændringen ved at klikke på OK. Du kan gøre det anderledes. Marker parameteren med markøren, og klik på "Rediger" i menuen "Rediger". Indtast 1 i feltet "Værdi", og klik på OK for at bekræfte.

Trin 5

Du kan redigere registreringsdatabasen i Notesblok eller en hvilken som helst anden teksteditor. Kør programmet, og indtast koden: Windows Registry Editor version 5.00; Deaktiver antivirusmeddelelser [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftSecurity Center] "AntiVirusDisableNotify" = dword: 00000001

Trin 6

Skriv koden for hver af nøglerne, idet du adskiller posterne med tomme linjer. Gem teksten som en.reg-fil, og klik på OK. For at gøre dette skal du klikke på kommandoen "Gem som …" i menuen "Filer" og derefter klikke på ikonet for den gemte fil, hvorefter registreringsdatabasen ændres.

Anbefalede: