Sådan Slukkes Uret I Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Uret I Windows
Sådan Slukkes Uret I Windows

Video: Sådan Slukkes Uret I Windows

Video: Sådan Slukkes Uret I Windows
Video: ПРАВИЛЬНАЯ УСТАНОВКА ДРАЙВЕРОВ НА WINDOWS 10? 2024, Kan
Anonim

Uret i Windows-operativsystemet er placeret på højre side af meddelelsesområdet på proceslinjen. De viser det aktuelle tidspunkt, kan synkroniseres med tiden på Internettet gennem urikonet, du kan ringe til kalenderen, indstille tidszonen. Hvis uret ikke er nødvendigt, kan det slukkes.

Sådan slukkes uret i Windows
Sådan slukkes uret i Windows

Instruktioner

Trin 1

For at konfigurere uret i Windows-operativsystemet bruges komponenten "Dato og tid", men for at deaktivere dem skal du åbne en anden komponent - "Proceslinje og startmenu". Dette kan gøres på flere måder, valget afhænger kun af brugerens præferencer.

Trin 2

Valgmulighed 1: Åbn kontrolpanelet i menuen Start. Klik på ikonet "Proceslinje og startmenu" i kategorien "Udseende og temaer" med venstre museknap, eller højreklik på det, og vælg "Åbn" i rullemenuen.

Trin 3

Hvis "Kontrolpanel" har et klassisk udseende, skal du straks vælge det ønskede ikon. Skift fra den klassiske visning til kategorivisningen udføres ved hjælp af den tilsvarende linklinje placeret i venstre side af vinduet i den typiske opgaverude.

Trin 4

Mulighed to: højreklik på "Proceslinjen" og vælg "Egenskaber" i rullemenuen. Hvis du ikke kan se proceslinjen, skal du flytte musemarkøren til den nederste kant af skærmen og vente på, at den dukker op, eller trykke på Windows-tasten på tastaturet.

Trin 5

En ny proceslinje og dialogboksen Egenskaber for startmenuen åbnes. Gå til fanen "Proceslinje" i den. Fanen repræsenterer felter med parametre og miniaturer, der er tilgængelige til tilpasning (et reduceret billede af, hvordan "Proceslinjen" vil se ud med visse indstillinger).

Trin 6

Fjern gruppen, der er indstillet fra feltet "Vis ur" i gruppen "Meddelelsesområde" nederst i vinduet. Klik på knappen "Anvend" for at de nye indstillinger skal træde i kraft, og luk derefter vinduet med egenskaber ved at klikke på OK-knappen eller [x] -ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 7

Uret deaktiveres og vises derfor ikke længere på "Proceslinjen". For at bringe uret tilbage til dets oprindelige sted skal du gentage alle de trin, der er beskrevet ovenfor, og indstille markøren i feltet "Vis ur". Anvend nye indstillinger, luk vinduet.

Anbefalede: