Sådan Tilsluttes En USB-mus

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En USB-mus
Sådan Tilsluttes En USB-mus

Video: Sådan Tilsluttes En USB-mus

Video: Sådan Tilsluttes En USB-mus
Video: Камеди Клаб. Группа USB «Про любовниц» 8 марта 2024, Kan
Anonim

USB-porten (Universal Serial Bus) var oprindeligt ikke beregnet til tilslutning af en mus eller et tastatur, da computeren har separate indgange til dette (oftest - ps / 2). For at reducere størrelsen og blive mere alsidig bruges USB-porten i stigende grad som den eneste mulighed for tilslutning af eksterne enheder med lav og medium hastighed, inklusive mus.

Sådan tilsluttes en USB-mus
Sådan tilsluttes en USB-mus

Instruktioner

Trin 1

Sæt stikket på enhedens tilslutningskabel i det tilsvarende stik på computerkassen - som regel er dette tilstrækkeligt til tilslutning af en USB-mus. Hvis det er en stationær computer, er det bedst at bruge bagpanelet til at efterlade en ledig plads på frontpanelet til ofte tilsluttede og frakoblede USB-enheder. Når du har sat stikket i stikket, genkender operativsystemet automatisk den nye enhed og vælger en driver til den fra dens database. Hvis operativsystemet ikke kan gøre dette, eller hvis din mus har nogle specielle egenskaber, der kræver installation af yderligere software, skal du bruge den disk, der følger med musen, til at installere den. Hvis der ikke er en sådan disk, skal du downloade de nødvendige filer fra producentens websted.

Trin 2

Aktiver i BIOS på din computer muligheden for at genkende USB-musen på computerens opstartsfase, hvis enheden efter installationen ikke fungerer korrekt. For at gøre dette skal du starte en genstart af computeren og indtaste BIOS-indstillingerne - oftest skal du trykke på slette- eller f2-tasten, når den tilsvarende prompt vises i nederste venstre hjørne af skærmen. Afhængigt af versionen af det grundlæggende I / O-system, der er installeret, kan den ønskede indstilling være placeret i forskellige sektioner af installationspanelet, men oftest skal du kigge efter det på de avancerede eller integrerede faner. Selve installationen kan også navngives forskelligt - for eksempel USB-musesupport. Dette er normalt indstillet til automatisk som standard - erstat det med aktiv. Forlad derefter indstillingspanelet, mens du gemmer de ændrede parametre. Efter den næste opstart af computeren skal musen genkendes af systemet.

Trin 3

Start med at slutte adapteren til en USB-port og installere dens software, hvis det er en trådløs mus. I dette tilfælde vil operativsystemet straks efter tilslutning også forsøge at bestemme den nye enhed uafhængigt og vælge den relevante driver. Hvis noget går galt, bliver du selv nødt til at gøre det som beskrevet i første trin. Når du har installeret adapteren, skal du tænde musen efter at have kontrolleret, at batteriet er installeret.

Anbefalede: