Sådan Aktiveres Lag I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Lag I Photoshop
Sådan Aktiveres Lag I Photoshop

Video: Sådan Aktiveres Lag I Photoshop

Video: Sådan Aktiveres Lag I Photoshop
Video: Лагает фотошоп? 2024, Kan
Anonim

At arbejde med lag er et grundlæggende trin i grafikeditoren Photoshop. Samtidig er den grundlæggende færdighed, når du bruger programmet, muligheden for at inkludere lag i en fil, der er åben i Photoshop.

Sådan aktiveres lag i Photoshop
Sådan aktiveres lag i Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Åbn Photoshop. Som standard har programmet alle de værktøjer, der kræves til videre arbejde, inkluderet for eksempel værktøjslinjen, farver, lag og historie. Lagpanelet er normalt placeret i nederste højre hjørne af Photoshop-arbejdsområdet.

Trin 2

Hvis du ikke finder panelet, skal du åbne fanen Vindue. Marker afkrydsningsfeltet ud for Lag på rullelisten. Lagpanelet er aktiveret. Tryk på F7-knappen på den øverste række tastaturtaster. Lagpaletten vises på skærmen.

Trin 3

For at inkludere lag i din psd-fil skal du indlæse filen i Photoshop. Tænd for paletten med lag som beskrevet ovenfor, hvis den ikke er tændt. Paletten viser alle lag, der nogensinde er oprettet i psd-filen. Vær opmærksom på firkanten til højre for det separate lag. Hvis der er et lille øje i kassen, betyder det, at laget er synligt, dvs. det er tændt. Hvis der ikke er noget øje, er laget usynligt. Klik på firkanten for at placere øjet og synliggøre et lag.

Trin 4

Når et af de skjulte lag er tændt, sker der normalt ændringer i selve billedet, så du nemt kan se dem. Hvis der er oprettet mange lag oven på billedet, skal du aktivere (synliggøre) et af lagene. Klik på dette lag med højre museknap, og vælg Vis / skjul alle andre lag fra rullelisten. Resten af lagene vil blive inkluderet. Sluk ubrugte lag ved at klikke på firkanten ved siden af laget og fjerne øjet fra det.

Trin 5

Hold alt="Image", og klik på øjet i firkanten for at slukke for alle lag undtagen det lag, du har klikket på. Tænd for alle lag ved at klikke Alt igen. For at inkludere en gruppe lag som helhed skal du klikke i firkanten ud for gruppen. For at kun lade et par lag være slået til fra gruppen, skal du åbne den ved at klikke på pilen og slukke for ubrugte lag, en efter en, uden at markere afkrydsningsfelterne ved siden af lagene.

Anbefalede: