Sådan Gemmes En Flash-video

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes En Flash-video
Sådan Gemmes En Flash-video

Video: Sådan Gemmes En Flash-video

Video: Sådan Gemmes En Flash-video
Video: Flash клип очень крутой 2024, Kan
Anonim

En smuk flashfilm beder bare om at højreklikke på den og føje den til mappen "Foretrukne". Rækkefølgen for at gemme en film med flash-animation er mildt sagt lidt anderledes end at gemme et almindeligt billede.

Sådan gemmes en flash-video
Sådan gemmes en flash-video

Nødvendig

Opera-browser

Instruktioner

Trin 1

Åbn websiden i Opera Internet-browseren, som viser den flashfilm, du kan lide. Hvis din netværksforbindelse ikke er meget hurtig, skal du vente, indtil siden er fuldt indlæst, eller i det mindste, indtil videoen er downloadet. Hvis videoen afspilles uden fryser og afbrydelser, er overførslen fuldført.

Trin 2

Skriv opera: cache i adresselinjen, og tryk på Enter. En ny menu vises, der giver dig adgang til indholdet af browserens cache. En cache er information, som en browser downloader til en computer for at vise en bestemt side, for eksempel billeder, lyd- og videofiler, kode og faktisk flash-animation. Øverst i menuen er der et område til søgning efter bestemte filtyper (bmp, mp4, css osv.). Der er ikke noget swf-format blandt dem (dette er et flash-filmformat), så det er nødvendigt med en anden metode.

Trin 3

Nederst i menuen er der en liste over filer, som du for nylig har besøgt. Vælg den, du har bemærket den flashvideo, du kan lide. Klik på knappen "Preview" - det er til højre for webstedsnavnet. En liste over filer, der er indlæst af browseren for at vise siderne på dette websted, vises. Blandt dem skal være den ønskede video - en fil med swf-format. Som regel er titlen på en video direkte relateret til dens emne.

Trin 4

Når du har fundet, hvad du synes, den krævede fil er, skal du venstreklikke på den. Et nyt vindue vises, og klippet begynder at afspilles. Hvis dette ikke er den fil, du leder efter, skal du trykke på Backspace-tasten på tastaturet eller Alt + Left-tastekombinationen. Du vil blive returneret til den forrige side og kan fortsætte din søgning.

Trin 5

For at gemme en film med flash-animation skal du højreklikke på dens navn. Et nyt vindue vises, hvor du vælger "Gem ved link som", derefter definerer stien til filen og klikker på "Gem".

Anbefalede: