Sådan Gemmes På Et Flash-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes På Et Flash-kort
Sådan Gemmes På Et Flash-kort

Video: Sådan Gemmes På Et Flash-kort

Video: Sådan Gemmes På Et Flash-kort
Video: АНИМЕ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Разозлили КАКАШИ СЕНСЕЯ! КАЖДЫЙ НАРУТО ТАКОЙ! 2024, Kan
Anonim

Flash-kort eller med andre ord USB-flashdrev oprettes for at gemme og overføre information. Sådanne enheder har helt forskellige mængder hukommelse, og det er nødvendigt at beregne det for fremtiden, ellers kan der opstå en situation, når du har brug for at overføre eller gemme en meget større mængde information, og flashkortet tillader ikke dette. Tag derfor først et flashdrev med en stor mængde hukommelse, og desuden adskiller prisen på hukommelsesdrev i forskellige størrelser sig ikke væsentligt.

Sådan gemmes på et flash-kort
Sådan gemmes på et flash-kort

Instruktioner

Trin 1

Undersøg omhyggeligt dataene om flashkortets muligheder, når du køber, og tag en, der fungerer med god hastighed, når du udveksler data. Moderne USB-flashdrev skriver med en hastighed på 10 MB / s og læser data endnu hurtigere.

Trin 2

Der er et andet vigtigt udvælgelseskriterium - dette er størrelse. Selvfølgelig er dette et spørgsmål om smag. I dag er der flashdrev fra 5-6 centimeter lange til størrelsen på et standard SIM-kort. Du skal have tillid til vigtig information med pålidelig teknologi.

Trin 3

Køb vandtætte og stødsikre modeller med en kasse lavet af metal eller et andet materiale, der har stødsikre egenskaber. For eksempel, selvom miniature-flashkort er meget dyrere, desværre er de let ødelagte eller går tabt.

Trin 4

Du er velkommen til at købe et USB-flashdrev, hvor USB-stikket er placeret i kroppen og lukket med en praktisk, godt fastgjort hætte. En anden vigtig fordel vil være, hvis din enhed er udstyret med en arbejdsindikator, takket være hvilken det straks bliver klart, om det er muligt at fjerne hukommelsesdrevet fra computeren.

Trin 5

Hvis du vil bruge et flashkort fuldt ud, skal du lære at kopiere. Kopiering henviser til at flytte mapper og filer fra et sted til et andet. Sæt flashdrevet i USB-stikket på din computer placeret på fronten på systemenheden.

Trin 6

Efter et par sekunder finder computeren en ny informationskilde. Højreklik på den mappe eller fil, du vil overføre til USB-flashdrevet, og klik på "Kopiér" på listen, der åbnes.

Åbn derefter mappen, der indeholder oplysningerne om flashkortet (normalt er det placeret i afsnittet "Denne computer", vælg derefter "Flytbar disk" på medielisten), højreklik på et tomt rum og vælg "Indsæt". Det er alt. Nu gemmes denne mappe eller fil både på din computer og på dit flash-kort.

Anbefalede: