Sådan Gendannes Glemt ICQ-kodeord

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Glemt ICQ-kodeord
Sådan Gendannes Glemt ICQ-kodeord

Video: Sådan Gendannes Glemt ICQ-kodeord

Video: Sådan Gendannes Glemt ICQ-kodeord
Video: Sådan nulstiller du adgangskoden hvis du har glemt den 2024, Kan
Anonim

ICQ er et praktisk og hurtigt kommunikationsværktøj. Det kan dog også ske, at adgangskodeordet er glemt, og at du ikke kan gå ind i messenger. Der er flere muligheder for at gendanne din ICQ-adgangskode og begynde at chatte i et praktisk og velkendt format.

Sådan gendannes glemt ICQ-kodeord
Sådan gendannes glemt ICQ-kodeord

Instruktioner

Trin 1

Husk fra hvilket sted du downloadede programmet. Hvis du installerede det via Rambler, er det meget let at huske kodeordet.

Trin 2

Log ind på denne webressource for at huske din ICQ-adgangskode. På venstre side vil du bemærke et ICQ-ikon med ordene Rambler-ICQ. Klik på dette link. Du føres til programinstallationssiden.

Trin 3

Find fanen Hjælp. Klik på knappen. I det viste vindue på hjemmesiden skal du finde indskriften "Adgangskoder" og klikke på den. Du føres til en side, hvor du bliver stillet de mest almindelige spørgsmål.

Trin 4

Klik derefter på knappen "Gendannelse af adgangskode". I det felt, der vises, skal du indtaste dit ICQ-nummer eller din e-mail-adresse, som du skrev ned, da du registrerede messenger.

Trin 5

Indtast derefter tegnene fra billedet i den foreslåede streng. Dette er en beskyttende funktion mod robotter. Klik på Næste. Du modtager en e-mail med en adgangskode.

Trin 6

Kopier kodeordssymboler, og gå ind i ICQ-programmet. Nu kan du kommunikere med dine venner og familie via internetforbindelsen. Hvis du indtaster ICQ-nummeret, bliver gendannelsesprocessen forenklet. Når du klikker på "Næste", starter ICQ med alle data. Men ovenstående trin kan afkortes.

Trin 7

Brug en anden mulighed for at minde dit kodeord. Log ind på www.icq.com. Vælg derefter fanen "Hjælp" og følg anbefalingerne. Du bliver bedt om at indtaste et e-mail- eller ICQ-nummer i feltet. Indtast tegnene fra billedet, og klik på "Næste".

Trin 8

Svar derefter på dit sikkerhedsspørgsmål og skriv din adresse igen. Klik på Udfør. Vanskeligheden kan dog være, at siden er på engelsk. Opdater din browser, hvis der ikke er nogen oversætter. Og problemet vil blive løst.

Anbefalede: