Sådan Gendannes Lyd I XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Lyd I XP
Sådan Gendannes Lyd I XP

Video: Sådan Gendannes Lyd I XP

Video: Sådan Gendannes Lyd I XP
Video: analog module XP-2AD2PT-BD for Integrated PLC u0026 HMI XMP3-18T-C 2024, Kan
Anonim

Der er flere grunde til lydfading i Windows XP-operativsystemer. Først og fremmest er det værd at kontrollere, om højttalerne er tilsluttet korrekt, og om de ikke slukkes ved et uheld. Hvis denne enkle foranstaltning ikke hjælper, er det fornuftigt at kontrollere dine systemindstillinger og rette dem om nødvendigt.

Sådan gendannes lyd i XP
Sådan gendannes lyd i XP

Instruktioner

Trin 1

Lyd i Windows XP-operativsystemet administreres af Windows Audio-tjenesten. Når du installerer nogle nye lydapplikationer, er denne service muligvis deaktiveret, men tjenesten aktiveres ikke automatisk. Det er nødvendigt at gendanne den aktive tilstand for tjenesten i manuel tilstand. For at gøre dette skal du ringe til hovedmenuen ved at klikke på knappen "Start" og gå til dialogboksen "Kør".

Trin 2

Skriv services.msc i "Åbn" -linjen, og bekræft den valgte handling ved at klikke på OK-knappen. Ring til genvejsmenuen for Windows Audio-tjenesten ved at klikke på højre museknap og vælge punktet "Egenskaber". Vælg indstillingen "Auto" fra rullelisten i afsnittet "Starttype", og klik på OK-knappen. Genstart systemet for at anvende de foretagne ændringer.

Trin 3

Gå tilbage til hovedmenuen "Start" og åbn genvejsmenuen for emnet "Denne computer" ved at klikke på højre museknap. Angiv elementet "Egenskaber", og gå til fanen "Hardware" i den dialogboks, der åbnes. Brug knappen "Enhedshåndtering" til at starte hjælpeprogrammet og udvide "Lyd-, video- og spilcontrollere" -elementet i det vindue, der åbnes.

Trin 4

Find et element med et rødt X-symbol på listen over enheder, og åbn dets genvejsmenu ved at klikke på højre museknap. Angiv kommandoen "Aktivér", og afslut afsenderen. Tjek din computers lyd.

Trin 5

Genstart systemet igen for at gå ind i BIOS-tilstand (typisk ved hjælp af F1-funktionstasten). Brug F5-tasten i BIOS-tilstandsindstillingsvinduet, der åbnes, og angiv kommandoen "Ja". Bekræft dit valg ved at trykke på Enter-tasten og brug F10-tasten. Vælg Ja igen, og tryk på Enter igen. Disse handlinger sætter din computers lydhardware i automatisk tilstand. Start systemet i normal tilstand.

Trin 6

Hvis du ikke kan gendanne lyd ved hjælp af alle ovenstående metoder, skal du udføre en systemgendannelse.

Anbefalede: