Sådan Oprettes Et Diagram I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Diagram I Word
Sådan Oprettes Et Diagram I Word

Video: Sådan Oprettes Et Diagram I Word

Video: Sådan Oprettes Et Diagram I Word
Video: Diagram i Microsoft Word 2024, Kan
Anonim

I Microsoft Office Word-applikationen er det muligt at arbejde med mere end bare tekst. Om nødvendigt kan brugeren indsætte et grafisk objekt eller diagram i dokumentet. For at oprette diagrammer skal du i det mindste have en lille forståelse af Excel.

Sådan oprettes et diagram i Word
Sådan oprettes et diagram i Word

Instruktioner

Trin 1

Start Word, og åbn det ønskede dokument, eller opret et nyt. Klik på fanen "Indsæt". Find "Illustrations" -blokken på værktøjslinjen og klik på miniatureknappen "Diagram". Vinduet "Indsæt diagram" åbnes, vælg det layout, der passer til din sag, og klik på OK-knappen.

Trin 2

Når valget er foretaget, åbnes Microsoft Office Excel automatisk. Af hensyn til klarheden er der allerede indtastet vilkårlige data i cellerne på arket, udskift dem med dine egne. Dataområdet, som diagrammet er bygget på, er omgivet af en blå ramme. Hvis du mangler de angivne rækker eller kolonner, skal du udvide det valgte interval.

Trin 3

Flyt musemarkøren til nederste højre hjørne af rammen, tryk på venstre museknap. Hold den nede, træk omridset af rammen til det ønskede sted, og slip museknappen. Når du er færdig med at indtaste data i cellerne, kan du lukke Excel-projektmappen.

Trin 4

Hvis du vil foretage ændringer i et allerede oprettet diagram, skal du vælge det. Kontekstmenuen "Arbejde med diagrammer" med tre faner bliver tilgængelig: "Design", "Layout" og "Format". Brug de tilgængelige værktøjer til at tilpasse diagrammet til dine behov.

Trin 5

Hvis du finder det ubelejligt at arbejde med værktøjerne på panelet, skal du højreklikke på det ønskede sted i diagrammet og vælge den relevante kommando i genvejsmenuen. Så for at ændre udseendet på diagrammet skal du vælge punktet "Formater kortområde" i rullemenuen. En ny dialogboks åbnes, hvor du kan style diagramgrænserne, vælge et baggrundsbillede eller anvende en skyggeeffekt.

Trin 6

På samme måde kan du rette dataene og navnene på akserne. Glem ikke at fremhæve den relevante datablok i diagrammet til dette. For at fjerne et diagram fra dit dokument skal du vælge det og trykke på Slet eller Backspace-tasten.

Anbefalede: