Sådan Spiller Du Flv-format

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Flv-format
Sådan Spiller Du Flv-format

Video: Sådan Spiller Du Flv-format

Video: Sådan Spiller Du Flv-format
Video: calosc flv format 2024, Kan
Anonim

FLV (Flash Video) er et filformat til overførsel af video på Internettet. Den bruges på YouTube, RuTube, Vkontakte og andre videohostingtjenester. FLV kan afspille både streamingvideo og lokale filer. Adobe Flash Player distribueres gratis som et plug-in til forskellige browsere. Derudover understøttes FLV-formatet af mange moderne videoafspillere.

Sådan spiller du flv-format
Sådan spiller du flv-format

Instruktioner

Trin 1

Download det praktiske gratis KMPlayer fra producentens websted, og pak det ud. Start installationen af programmet ved at klikke på filen kmp.exe. Vælg installationssproget - engelsk (engelsk) eller koreansk (koreansk).

Trin 2

Luk alle åbne applikationer, og klik på Næste for at fortsætte med installationen. Bekræft din accept med licensvilkårene for at bruge programmet ved at klikke på knappen Jeg accepterer. I vinduet Vælg komponenter kan du acceptere at installere afspillerens komponenter som standard. Hvis du ikke ønsker, at programmet indlæses automatisk, når systemet starter, skal du fjerne markeringen i elementet Startmenu. Brug Next for at fortsætte med installationen.

Trin 3

I det næste vindue skal du angive stien til installation af programmet. Som standard er den foreslåede mappe C: / Program Files / The KMPlayer. Hvis du vil ændre adressen, skal du klikke på Gennemse og angive en anden sti. Brug knappen Installer for at fortsætte med installationen.

Trin 4

På det sidste skærmbillede skal du klikke på Udfør for at afslutte installationen. Hvis du vil have, at afspilleren skal starte umiddelbart efter installationen, skal du ikke fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Kør KMPlayer. Du bliver bedt om at vælge grænsefladesproget fra listen Vælg sprog. Når du er valgt, skal du klikke på Næste. I KMP-videotilstandsvinduet skal du klikke på knappen Åbn og angive stien til den videofil, du vil se.

Trin 5

For at gemme videoer i FLV-format fra populære webhosting-sider til din computer skal du bruge SafeFrom.net-tilføjelsesprogrammet til forskellige browsere. I afsnittet "Hvordan bruges tjenesten?" følg linket "Brugerdefinerede værktøjer" og download tilføjelsesprogrammet til din browser.

Sådan spiller du flv-format
Sådan spiller du flv-format

Trin 6

Efter installation af dette plugin, når du ser videoer, vil du se knappen Download for at gemme filer til lokale medier. Aktiver knappen, og vælg opløsningen på den videofil, der skal downloades. Klik på Gem i den nye dialogboks. Bekræft dit valg ved at klikke på OK, og angiv stien til den mappe, hvor videoen overføres.

Anbefalede: