Sådan Løses Et Problem På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løses Et Problem På Din Computer
Sådan Løses Et Problem På Din Computer

Video: Sådan Løses Et Problem På Din Computer

Video: Sådan Løses Et Problem På Din Computer
Video: Sådan løser du problemer med en langsom computer (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Hvis der opstår problemer i softwaren, afsluttes ofte alle opgaver, og computeren genstartes. Det er så svært at finde ud af årsagen til fejlen. Dette er grunden til, at mange computere slukker for automatisk genstart. Men i stedet vises en blå skærm med tekst. I øjeblikket har brugerne mange spørgsmål relateret til computerproblemer. For at eliminere fejlen skal du følge en bestemt algoritme.

Sådan løses et problem på din computer
Sådan løses et problem på din computer

Nødvendig

Personalecomputer, Internet

Instruktioner

Trin 1

Prøv at læse fejlteksten, selvom den er på engelsk, og forstå hvad der skete. Du finder ud af årsagen til fejlen. Skærmen foreslår muligvis løsninger på problemet. Det kan også være nødvendigt at geninstallere driverne. Hvis der vises en blå skærm på din computer, er det fornuftigt at gå til systemindstillingerne.

Trin 2

Gå til BIOS-indstillinger. Du kan gøre dette ved at trykke på "F8", mens du starter din computer. Så snart computeren starter op, skal du trykke på nøglen. Du føres til BIOS-indstillingerne. Alt i BIOS skal indstilles til "standardindstillinger", dvs. indstillingerne skal være som standard. Fjern alle programmer fra opstart, da dette lægger en tung belastning på systemet. Hvis computeren genstarter, skal du prøve at deaktivere genstart. For at gøre dette skal du tænde din computer igen.

Trin 3

Start Windows. Klik på knappen "Start". Vælg menupunktet "Indstillinger", og vælg derefter punktet "Kontrolpanel". Find fanen "System". Vælg "avanceret". Find afsnittet "Download og gendan". Fjern markeringen i boksen Automatisk genstart. Som et resultat genstarter computeren ikke, men i stedet vises en blå skærm eller BSOD. En tekst vil blive skrevet på den, som skitserer essensen af sammenbruddet. Hvis ordet "fejl" vises på skærmen, skal du læse beskrivelsen på Internettet.

Trin 4

Blå skærmfejl kan være meget forskellige. Denne fejl vises muligvis ikke altid, men hvis du ikke konfigurerer systemet til at fjerne denne fejl, fungerer computeren med mellemrum, selvom operativsystemet geninstalleres. Alle fejlkoder i Windows-operativsystemet er beskrevet på hjemmesiden

Anbefalede: