Sådan Annulleres Et Udskriftsjob

Indholdsfortegnelse:

Sådan Annulleres Et Udskriftsjob
Sådan Annulleres Et Udskriftsjob

Video: Sådan Annulleres Et Udskriftsjob

Video: Sådan Annulleres Et Udskriftsjob
Video: Sådan ses loggen over dine telefonopkald 2024, Kan
Anonim

Annullering af udskriftskøen er fortsat en af de mest almindelige opgaver, når du bruger en computer som arbejdsværktøj. Problemet kan løses på flere måder uden inddragelse af yderligere software.

Sådan annulleres et udskriftsjob
Sådan annulleres et udskriftsjob

Instruktioner

Trin 1

Brug den enkleste metode - knappen "Annuller" på selve printeren, eller prøv at annullere udskriftskøen ved at vælge kommandoen med det samme navn i enhedens menu.

Trin 2

Åbn hovedsystemmenuen "Start" og gå til dialogboksen "Kør" for at bruge en alternativ metode til at annullere udskriftskøen. Indtast værdien af kontrolprintere i linjen "Åbn", og godkend kommandoen ved at klikke på OK. Ring til kontekstmenuen for den printer, der er i brug, ved at klikke på højre museknap og vælge kommandoen "Åbn". Ring til kontekstmenuen for dokumentudskriftskøen, der skal annulleres, ved at højreklikke og vælge kommandoen "Annuller", eller brug indstillingen "Ryd udskriftskø" til at slette alle printerjob.

Trin 3

Gå tilbage til hovedsystemmenuen "Start" for at udføre en anden handling for at annullere udskriftskøen og udvide linket "Alle programmer". Udvid tilbehør, og start Notesblok. Opret et nyt dokument, og tilføj værdien netto stop spooler til det. Indtast værdien del% systemroot% system32spoolprinters *.shd på den næste linje, og gentag den samme værdi, men med udvidelsen.spl på tredje linje i det genererede dokument. Indtast værdien netto stop spooler i den sidste, fjerde linje, og åbn den øverste servicemenu "File" i "Notepad" applikationsvinduet. Vælg Gem som, og indtast værdien for DriveName: DeletePrintJobs.cmd i linjen Filnavn. Gem det oprettede dokument, og indtast (eller kopier og indsæt) dets navn i Åbn tekstfeltet i dialogboksen Kør i hovedsystemets startmenu. Autoriser kørslen af det genererede kommandoscript ved at klikke på OK og vent på, at processen er afsluttet. Denne handling stopper Print Manager-værktøjet og sletter alle eksisterende job.

Anbefalede: