Sådan Slettes Mappen Mine Dokumenter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Mappen Mine Dokumenter
Sådan Slettes Mappen Mine Dokumenter

Video: Sådan Slettes Mappen Mine Dokumenter

Video: Sådan Slettes Mappen Mine Dokumenter
Video: Hvordan lage mappe i "Mine dokumenter" 2024, April
Anonim

Fjernelse af mappen "Mine dokumenter" i Windows XP og Vista-operativsystemer kan være nødvendigt af forskellige årsager, men en af de vigtigste er at reducere ledig diskplads. Som standard tilbyder systemet at gemme oprettede eller downloadede filer i denne mappe, og mappen "Mine dokumenter" vokser hurtigt i størrelse, og dermed falder den ledige plads på disken med Windows installeret.

Sletning af en mappe
Sletning af en mappe

Instruktioner

Trin 1

For at slette mappen "Mine dokumenter" skal du gøre følgende:

Tryk successivt på tastekombinationen Win + R (Win er en tast med et ternet flag), og i vinduet, der åbnes, skal du indtaste "regedit" i indtastningslinjen uden anførselstegn og trykke på "OK" eller Enter-tasten.

Trin 2

Vinduet "Registreringseditor" åbnes, opdelt lodret i to dele. På venstre side skal du vælge sektionen HKEY_LOCAL_MACHINE og klikke på den. Vælg SOFTWARE i rullelisten, og klik også på den. Vælg derefter Microsoft, og klik på Windows på rullelisten og vælg CurrentVersion. Vælg derefter Politikker og derefter NonEnum. Hele stien ser sådan ud: HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesNonEnum.

Trin 3

Højreklik på et tomt rum på højre side af vinduet. "Opret" vises. Flyt musepilen over den, så vises et handlingsvindue med flere emner. Vælg "Parameter DWORD" og klik på den. Du får en ny parameter med navnet "Ny parameter # 1". Omdøb denne parameter til {450D8FBA-AD25-11D0-98A8-0800361B1103}. Det er rigtigt med parenteser. For at omdøbe kan du kopiere det nye navn herfra og ved at højreklikke på den parameter, der skal omdøbes, og vælge "omdøbe" elementet, indsætte det nye navn. Klik igen på den omdøbte parameter med højre museknap, og vælg "Skift". I vinduet, der åbnes, skal du ændre værdien fra 0 til 1. Klik på "OK" og luk vinduet "Registreringseditor". Genstart din computer, så kan du ikke længere se mappen Mine dokumenter.

Anbefalede: